Patient’s Testimonials

Η εμπειρία μου στο Ιατρείο σας, υπήρξε αποφασιστική στην εξέλιξη της βασανιστικής όσο και χρόνιας ασθενειάς μου. Ύστερα από αρκετά χρόνια ψυχοφθόρας και επιζήμιας για την υγεία μου περιπλάνησης στα Ιατρεία της “Συμβατικής Ιατρικής” συνάντησα στο Ιατρείο σας εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων.Η κ.Ν.Κοϊνη, σε συνεργασία με το υψηλής εξειδίκευσης, συνεργάσιμο επιστημονικό προσωπικό, εισάγει απο ερευνητικά και θεραπευτικά κέντρα προηγμένων χωρών τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης πολύπολοκων ασθενειών, εστιάζοντας στην αιτία. Στην περίπτωσή μου – Σύνδρομο Χρόνιας Κοπωσης – η σύζευξη των γνωστικών αντικειμένων της Μοριακής Βιολογίας και της σύγχρονης Ιατρικής αποτέλεσε την αιτία για την επίτευξη του πολύ καλού αποτελέσματος. Σοβαρές μεταβολικές παρενέργειες του συνδρόμου( υψηλή χοληρστερόλη,σάκχαρο κ.α.) εξαλείφθηκαν πλήρως χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Υπάρχει σαφής βελτίωση στο πρόβλημα της εγκεφαλικής λειτουργίας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπο την καθοδήγησή σας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό της γραμματειακής υποστήριξης για το χαμόγελο και την ευγένειά του.

 Ανδρέας.Μ.

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Είχα πολλά χρόνια πρόβλημα με τον κύκλο μου, λόγω πολυκυστικών ωοθηκών, και ήθελα μία διαφορετική προσέγγιση πέρα από τα κλασικά Αντισυλληπτικά που μου δίνανε. Δεν ήμουν ευχαριστημένη και για το αποτέλεσμα και για τις παρενέργειες. Έτσι επισκέφθηκα το ιατρείο του κ.Τίγκα, και πραγματικά μέσα από το σύστημα της Λειτουργικής Γυναικολογίας πήρα μία διαφορετική αντιμετώπιση. Και θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα γιατί εκτός από διαφορετική ήταν και ουσιαστική.

Εβελίνα Ν.

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Η κόρη μου είναι στην εφηβεία. Εδώ και έναν χρόνο εμφάνισε έντονη ακμή και σταμάτησε να βγαίνει, να κάνει παρέες και να θέλει να πάει σχολείο. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, επισκεφθήκαμε το Ιατρείο της κ. Κοΐνη και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της. Εδώ και 3 μήνες εξαφανίστηκαν τα σπυράκια και ο πόνος από το εγκλωβισμένο πύον στην πλάτη.

Σοφία Κ.

Ακμή

Η συνάδελφος κα Κοΐνη και η ομάδα της είναι άρτια επιστημονικώς εκπαιδευμένοι. Τα προβλήματα υγείας μου βελτιώθηκαν, εως και εξαφανίστηκαν από τον 1ο μήνα της αγωγής μου. Η κατακράτηση δεν υπάρχει πια. Νιώθω αρκετά καλύτερα. Το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο δεν με επισκέφθηκε τον προηγούμενο μήνα. Το αίσθημα κόπωσης είναι ελάχιστο και η ικανότητα απομνημόνευσης έχει βελτιωθεί.

Γρηγορία Ζ.

Μοριακή Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από θεραπεία εξαμήνου είδα αρκετά οφέλη στην πάθηση μου. Πάσχω από ρευματοειδή αρθρίτιδα από το 1997. Οι δείκτες έχουν βελτιωθεί. Επίσης οι πόνοι έχουν βελτιωθεί.

Φανή Α.

Ρευματοειδής Αρθίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Εχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα με την εφαρμογή της ορμονολογικής θεραπείας. Έχουν εκλείψει τα συμπτώματα εξάψεων και πονοκεφάλων και γενικά έχω επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο ψυχολογικής και φυσικής κατάστασης σε ένα μόνο μήνα θεραπείας.

Καλλιόπη Μ. 

Περιεμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έχω ξεκινήσει τη λειτουργική θεραπεία εδώ και 4 μήνες και ήδη βλέπω τεράστιες αλλαγές πάνω μου. Τα σπυράκια στην πλάτη και στα μάγουλα έχουν υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σταμάτησα να τρέχω συνέχεια στο φαρμακείο να παίρνω φάρμακα και να πηγαίνω κάθε βδομάδα στο ιατρείο για θεραπεία. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι θα ξεχάσω ότι είχα κάποτε ακμη.

Κώστας Κ., 17 ετών

Ακμή

Τον περασμένο Μάιο, ήρθα πρώτη φορά, για απώλεια βάρους. Είμαι σε περίοδο εμμηνόπαυσης με όλες τις πιθανές συνέπειες αυτού του γεγονότος στον οργανισμό μου. Η θεραπεία με βιταμίνες που μου δώθηκε μετά απο τις εξετάσεις που έκανα με βοήθησε πάρα πολύ να αντιμετωπίσω όλα τα συμπτώματα, και κυριολεκτώ σε αυτό της εμμηνόπαυσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τη συμπεριφορά της Κυρίας Κοΐνη, και φυσικά απο τη διατροφολόγο Κυρία Μεγαρίτη, που είναι πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει, κάθε φορά που έχω κάτι να αναφέρω για τη διατροφή μου.

Α.Κ.

Μοριακή Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

I was diagnosed with early onset menopause (since I was 33 ) and now after so many failed trials with other doctors, he managed to have my menstrual circle again. I am thankful to him.

Amber D.

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Χώρος υποδοχής πολύ ευχάριστος με προδιάθεση θετικής ενέργειας και ευγενικές κυρίες στη γραμματεία. Μετά τις ειδικές βιοχημικές-κυτταρολογικές εξετάσεις δόθηκε εξάμηνη αγωγή με βιομιμητικές ορμόνες από την κα.Κοΐνη, σε συνδυασμό με μοριακή διατροφή από την κα.Μεγαρίτη, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Αύξηση ενέργειας και λίμπιντο, μειώθηκαν οι καρδιακοί παλμοί, σταμάτησαν οι αρρυθμίες και ταχυκαρδίες, βελτιώθηκε ο ύπνος και η όραση όπως επίσης βελτίωση σακχάρου και χοληστερόλης. Σας ευχαριστώ θερμά.

Κωνσταντίνος Κ.

Διαβήτης Β-Υπερχολιστεροναιμία

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι 32 χρονών και ξαναγέμισα σπυράκια, ενώ υποτίθεται ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα από μια θεραπεία με χάπια που έκανα στην εφηβεία. Σταδιακά, άρχισα να εμφανίζω ακμή στο πρόσωπο μετά τα 30 μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Έπειτα από πολλούς γιατρούς και εξετάσεις, δοκίμασα τις αιτιολογικές θεραπείες. Η ακμή εξαφανίστηκε και νιώθω πολύ καλύτερα με το σώμα μου, γιατί έχασα και κιλά!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μάριος Στ.

Ακμή

Παρόλο που η εμπειρία μου δεν είναι χρονικά ακόμα μεγάλη Σε αυτούς τους δύο μήνες που την κάνω έχω δει ήδη μεγάλη αλλαγή στον οργανισμό μου. Δεν έχω πλέον τα άσχημα συμπτώματα που είχα πριν ξεκινήσω αντιθέτως έχω αρχίσει να έχω κανονική περίοδο και κυρίως ωορρηξία που δεν είχα μέχρι τώρα. Είμαι αισιόδοξη πως στην πορεία θα ρυθμιστούν όλα στον οργανισμό μου.

Ευαγγελία Π.

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Είχα τρομερό πρόβλημα με οστικούς πόνους στις αρθρώσεις των χεριών μου λόγω οστεοπόρωσης. Επισκεπτόμουν διάφορους ρευματολόγους ακόμη και ομοιοπαθητικούς με πολλές αγωγές και χάπια και δεν πήγαινα καθόλου καλά, αντίθετα ένιωθα τους πόνους να γίνονται πιο έντονοι. Διάβασα στο διαδίκτυο σχετικά με τις Βιομιμητικές ορμόνες και έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ τον κ. Τίγκα. Μου συνέστησε ορμονολογικό έλεγχο και μετά από θεραπεία με Βιομιμητικές ορμόνες λύθηκε το πρόβλημα μου για πάντα. Δεν αισθάνομαι κανέναν πόνο και νιώθω έτοιμη να αρχίσω ξανά τις φυσικές μου δραστηριότητες. Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι από καρδιάς να είναι καλά.

Παναγιώτα Π.

Οστεοπόρωση

Λειτουργική Γυναικολογία

Μετά από 3 χρόνια εξετάσεων και αλλαγής γιατρών απελπίστηκα. Πολλές κρέμες, θεραπείες και λεφτά χαμένα. Τελικά, αποδείχτηκε ότι το θέμα ήταν Ορμονικό κι ας ήμουν 40 χρονών. Δοκίμασα τη Λειτουργική Θεραπεία χωρίς να ξαναεμφανιστούν σπυριά και κοκκινίλες τα τελευταία 2 χρόνια!

Χριστίνα Π.

Ακμή

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και μόνο από την ύπαρξη της μονάδος σε ένα τομέα που νόμιζα πως υπάρχει στην Αμερική. Είχα απελπιστεί να ψάχνω λύσεις ατομικά μέσω διαδικτύου χωρίς ιατρική επίβλεψη και γνώσεις. Η μονάδα χρησιμοποιεί πρωτόκολλα θεραπείας  που είχα βρει σε ιατρικές σελίδες της Αμερικής με ακρίβεια και με επιστημονική κατάρτιση. Δεδομένου ότι η ασθένεια μου μπορεί να κρατήσει έως και 10 χρόνια, έχει ποσοστό αυτοκτονιών 7%. Εγώ σε 6 μήνες στάθηκα στα πόδια μου. Αυτό νομίζω μιλάει μόνο του.

Λάμπρος Μ. Π.

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι τέλεια, πάρα πολύ καλά! Όλα τα συμπτώματα έχουν φύγει! H Libido έχει ξεφύγει λες και είμαι 20 ετών!

Ντορότα Γ.

Μετά από μια μη αποτελεσματική θεραπεία με αντισυλληπτικά χάπια και μια εμπειρία από έναν γιατρό που όπως αποδείχτηκε ούτε ο ίδιος ήξερε τους λόγους που μου χορηγούσε τα εν λόγω σκευάσματα, ήρθα στον κ. Τίγκα. Η φροντίδα και η υποστήριξη που μου έδωσε απλόχερα, η υπομονή και η σαφήνεια με την οποία μου εξηγεί κάθε φορά την κατάσταση της υγείας μου και τους λόγους για τους οποίους λαμβάνω κάθε σκεύασμα εμπνέουν αισθήματα σεβασμού και απόλυτης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του. Τέλος, η βελτίωση της υγείας μου μέσα σε λίγους μήνες επισφραγίζει το θαυμασμό μου για την επιστημοσύνη και την ανθρωπιά που διακρίνει τον γιατρό.

Κατερίνα Γ.

Διαταραχές Εμμήνου Ρύσεως

Λειτουργική Γυναικολογία

Ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα της Θεραπείας που έλαβα και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που είχα παραιτηθεί απο κάθε ελπίδα για αλλαγή, αφού δεν το είχα πετύχει παρά την προσπάθεια 10 χρόνων. Αντιμετώπισα ένα πολύ φιλικό και οικείο περιβάλλον που επίσης βοήθησε πολύ.Σας ευχαριστώ.

Ελένη Σ.

Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Καθαρή και λεπτομερή επεξήγηση των διαδικασιών. Φιλόξενο περιβάλλον. Είμαστε μόνο στην αρχή της θεραπείας για ακμή αλλά, τα πρώτα σημάδια βελτίωσης είναι ορατά.

Πατρίσια Φ.

Ακμή

Βελτιώθηκε η μυική μου αδυναμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω σχεδόν καλά αλλά, πλέον έχω δύναμη.Δεν αντιμετωπίζω θέμα με τις ζαλάδες.Παλιά έκανα διακοπτώμενο ύπνο, πλέον κοιμάμαι μια χαρά. Η λίμπιντο επανήλθε στα φυσιολογικά μου

Muhammad.Z.

Ελκώδης Κoλίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Μετά απο τρείς μήνες Θεραπεία ένιωσα τον εαυτό μου πολύ καλύτερα. Η ψυχολογία μου έχει ανέβει απο τη μέρα που ξεκίνησα και πλέον δεν έχω πονοκέφαλο.Στη Λίμπιντο είμαι πάρα πολύ καλά. Super! Δεν έχω πτώσεις ψυχολογικές και είμαι καλύτερα απο ποτέ. Αισθάνομαι τυχερή που βρήκα επιτέλους να ρυθμίσω τις Ορμόνες μου με φυσικό τρόπο. Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Τίγκα.

Αμαλία Γ.