Εξ αποστάσεως Ασθενείς

Οδηγίες για την Παροχή Ιατρικών Υπηρεσιών εξ αποστάσεως

Τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα επιτρέπουν στους Ιατρούς της Ιατρικής Μονάδας ΙΑΤΩΡ να παρακολουθούν ασθενείς που βρίσκονται εκτός Αθηνών, εντός και εκτός Ελλάδος, εξ αποστάσεως, όταν δεν απαιτείται κλινική εξέταση. Η παρακολούθηση εξ αποστάσεως γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε διαδικτυακά (μέσω Skype, Viber και λοιπών εφαρμογών).

Οι ασθενείς που επιθυμούν και που μπορούν να λάβουν Ιατρικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

Πριν από την Πρώτη Συνεδρία:

Βήμα 1: Σας αποστέλλουμε το Ιατρικό Ατομικό Ιστορικό, το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, καλείτε στην Ιατρική μας Μονάδα και έρχεστε σε επικοινωνία με τον βοηθό του/της Ιατρού που θα σας επιλύσει οποιαδήποτε απορία.

Βήμα 2: Μόλις συμπληρώσετε το Ιατρικό Ατομικό Ιστορικό, μας το στέλνετε πίσω, είτε μέσω email είτε μέσω courier, μαζί με πρόσφατες εξετάσεις, εάν υπάρχουν.

Βήμα 3: Όταν λάβουμε το Ιατρικό σας Ιστορικό και τις εξετάσεις που έχετε για την ώρα κάνει, σας καλούμε για να κλείσουμε την πρώτη συνεδρία με τον/την Ιατρό.

Αφού ελεγχθεί επιμελώς και αναλυθεί το Ιατρικό Ιστορικό που έχετε συμπληρώσει σε συνδυασμό με τις εξετάσεις που έχετε αποστείλει, πραγματοποιείται η πρώτη σας συνεδρία με τον/την Ιατρό είτε μέσω τηλεφώνου είτε διαδικτυακά. Κατά τη διάρκειά της, συστήνονται και οι όποιες νέες στοχευμένες εξετάσεις θα χρειαστούν, εφόσον αυτές που έχετε δεν καλύπτουν πλήρως το νόσημά σας.

Στη συνέχεια, αφού κάνετε τις εξετάσεις που σας έχουν συστηθεί (εφόσον σας ζητηθούν νέες εξετάσεις), γίνεται ο έλεγχος των αποτελεσμάτων για την ολοκλήρωση της Διάγνωσης και τον σχεδιασμό της εξατομικευμένης θεραπευτικής αγωγής σας.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιείται μια δεύτερη συνεδρία με τον/την Ιατρό, όπου θα σας εξηγήσει λεπτομερώς την κατάσταση της Υγείας σας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και σύμφωνα με όλα τα τεκμήρια που έχουν θα έχετε συλλέξει.

Ταυτόχρονα, θα καθορίσει την Θεραπευτική Αγωγή που πρέπει να λάβετε και το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να παρακολουθήστε για τη θεραπεία του νοσήματός σας. Οι οδηγίες αυτές θα σας δοθούν και αναλυτικά μέσω email, κατόπιν της δεύτερης συνεδρίας σας.

Οι ασθενείς οι οποίοι εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως, δεν στερούνται την απρόσκοπτη επικοινωνία με το σύνολο του προσωπικού της Μονάδος, για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί.

Κόστος Ιατρικών Υπηρεσιών 120,00€

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 220 4100 για αναλυτικές οδηγίες της πορείας που πρέπει να ακολουθήσετε.