Στατιστικά Ιάτωρ

Η Λειτουργική Ιατρική, αποτελεί Επανάσταση στην εφαρμογή της Σύγχρονης Ιατρικής, αντιμετωπίζοντας πλέον ολοκληρωμένα, τις ανάγκες του Ανθρώπου στον 21ο αιώνα. Εστιάζει στον έλεγχο των θεμελιωδών κυτταρικών διαδικασιών, των περιβαλλοντικών επιδράσεων  και των γενετικών προδιαθέσεων που επηρεάζουν είτε αρνητικά την Υγεία του και οδηγούν στην εκδήλωση των ασθενειών, είτε θετικά οδηγώντας σε βέλτιστα επίπεδα Υγείας (Επιγενετική).

Η Ειδικότητα της Λειτουργικής Ιατρικής αποτελεί μια εξατομικευμένη, με επίκεντρο τον ασθενή, επιστημονική προσέγγιση. Δίνει τη δυνατότητα στους πάσχοντες και τους επαγγελματίες Υγείας να συνεργαστούν άρρηκτα, για να αντιμετωπίσουν τις Υποκείμενες (πραγματικές) αιτίες των ασθενειών και να επιτεύξουν τη βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Η Λειτουργική Ιατρική απαιτεί μια λεπτομερή κατανόηση του γενετικού και βιοχημικού μηχανισμού του οργανισμού και της πορείας ζωής του κάθε ασθενούς και αξιοποιεί τα δεδομένα για να κατευθύνει εξατομικευμένα θεραπευτικά σχήματα που οδηγούν στα βέλτιστα αποτελέσματα. Αντιμετωπίζοντας τα Αίτια και όχι τα συμπτώματα, οι Ιατροί και οι θεραπευτικές αγωγές προσανατολίζονται στην εξαφάνιση της Νόσου.

Τόσο σε προληπτικό και διαγνωστικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο, η Λειτουργική Ιατρική αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για την Αιτιολογική και ουσιαστική αντιμετώπιση των Νοσημάτων.

Η εξειδίκευση στην ειδικότητα της Λειτουργικής Ιατρικής, δίνεται προς το παρόν μόνο σε περιορισμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα των ΗΠΑ, από το 1993.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το δείγμα αναφέρεται σε αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν, σε μια ελάχιστη παρακολούθηση 3 μηνών. 
Στατιστικό Δείγμα 600 ατόμων.

ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης 98%
Επίπεδα Χοληστερόλης 65%
Επίπεδα Σακχάρου στο αίμα 97%
Απώλεια βάρους 91%
Διάσπαση Προσοχής 96%
Κατάθλιψη (έλλειψη διάθεσης) 51%
Ξηρότητα στο δέρμα 73%
Μεταβολικό Σύνδρομο 76%
Διαταραχές ύπνου 88%
Διαταραχές Λίμπιντο 85%
Κεφαλαλγίες 82%
Μυαλγίες 98%