Νέοι Ασθενείς

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

Τα Χρόνια Νοσήματα που σας απασχολούν και είναι ο λόγος που ήρθατε εδώ, αφορoύν στο νοσηρό αποτέλεσμα το οποίο, πριν εκφραστεί προϋπήρχε σε λανθάνουσα μορφή.

Η εξατομικευμένη κυτταρική θεραπεία που σας προτείνεται έχει ως κύριο σκοπό την σταδιακή αποκατάσταση της βιοχημείας των κυττάρων, ιστών και οργάνων του σώματός σας.

Θα αφιερώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να διαγνώσουμε σωστά και αντιμετωπίσουμε σε βάθος τις άμεσες Ιατρικές σας ανάγκες, καθώς και για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο για εσάς πλάνο θεραπείας, που θα προάγει ουσιαστικά τη βέλτιστη Υγεία σας.

Οι περισσότεροι ασθενείς που επισκέπτονται την Ιατρική Μονάδα ΙΑΤΩΡ ενδιαφέρονται να χειριστούν διάφορες νοσηρές καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν, με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Όσο το δυνατόν λιγότερες θεραπείες συνθετικών σκευασμάτων ή επεμβατικές, χειρουργικές πρακτικές.

‘Eνας μεγάλος αριθμός ασθενών καταφεύγει σε εμάς απογοητευμένος από την αντιμετώπιση του σε θέματα Υγείας που τους ταλαιπωρούν για χρόνια, μη βρίσκοντας λύση έως τώρα.

Οι Κύριοι Θεραπευτικοί άξονες είναι οι εξής :

  • Ορμονική Αποκατάσταση.
  • Σωστή Κυτταρική θρέψη.
  • Αντιμετώπιση μηχανισμών νόσου.
  • Αντιμετώπιση των Χρόνιων Φλεγμονών.
  • Αντιμετώπιση της Οξείδωσης και της ανεξέλεγκτης παραγωγής ελευθέρων ριζών.
  • Αντιμετώπιση της Γλυκοζυλίωσης.
  • Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Αποκατάσταση Γαστρεντερικού συστήματος.
  • Αποτοξίνωση από τοξικές ουσίες και λοιμώξεις.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που προτείνονται εκπονούνται με αλγόριθμους και κλάσματα σε σχέση πάντα με τους βιοχημικούς και λοιπούς δείκτες πρόσφατων εξετάσεων, με αποτέλεσμα σταδιακά να χτίζεται η Υγεία και το «ευ ζην» σε σχέση με το εκάστοτε Νόσημα.

Επιπλέον, υπάρχει και μία μερίδα «ασθενών» η οποία ενδιαφέρεται κυρίως για το ευ ζην, τη βελτιστοποίηση δηλαδή της Υγείας τους και τη μακροημέρευση.

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία της Μονάδας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία, ώστε να αποφύγετε τυχούσα αναμονή.

Ο ασθενής που έρχεται για πρώτη φορά θα πρέπει να γνωρίζει ότι το πρώτο ραντεβού είναι διάρκειας έως και 2 ωρών.

Στο ραντεβού αυτό, γίνεται συλλογή όλων των επιγενετικών δεδομένων αλλά και πλήρης καταγραφή Ιατρικού Ιστορικού. Η λεπτομερής λήψη του ατομικού και οικογενειακού Ιατρικού ιστορικού, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξέτασης ενός ασθενούς, καθώς βάζει τα θεμέλια για τη σωστή διάγνωση του προβλήματος που τον απασχολεί.

Οι νέοι ασθενείς οι οποίοι έχουν πρόσφατες εξετάσεις (τους τελευταίους 3 μήνες), οφείλουν να τις προσκομίζουν μαζί τους.

Η πρόσβαση στην Ιατρική μονάδα είναι εύκολη, με πολλά διαφορετικά μέσα και διαθέτουμε μεγάλο ιδιωτικό parking όπως και πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Το σύνολο του προσωπικού της Ιατρικής Μονάδος, επιστήμονες, διοικητικό ή βοηθητικό προσωπικό είναι εκπαιδευμένο και υποδέχονται τους ασθενείς βάσει διεθνών προτύπων. Κάθε τι διέπεται από μία διαδικασία και συγκεκριμένες πολιτικές.

Κάθε νέος ασθενής πρέπει να γνωρίζει ότι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και πέραν της οποιασδήποτε θεραπευτικής αγωγής, η μονάδα παρέχει εκπαίδευση, συμβουλές, υποστήριξη για οποιοδήποτε Ιατρικό θέμα.

Η εμπορική πολιτική της Ιατρικής μονάδας είναι προσαρμοσμένη και απευθύνεται στο μέσο Έλληνα και Ελληνίδα, έτσι ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Με σημαία την πραγματικά εξατομικευμένη Ιατρική προσέγγιση, οι ασθενείς μας χαίρουν υπηρεσίες και Υγεία ύψιστου επιπέδου.