Σχόλια Ασθενών

Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο κέντρο δε γνώριζα τίποτα σχετικά με τη λειτουργική Ιατρική. Είχα μία οξεία κνίδωση πολύ βασανιστική για 1 χρόνο περίπου και καμία από τις θεραπείες (κορτιζόνη, αντιισταμινικά, ενέσεις xolair) δεν είχαν καταφέρει να την εξαλείψουν. Αυτή τη στιγμή η κνίδωση δεν υπάρχει και νιώθω ευεξία γενικότερα.

Μαρία Κ. Αύγουστος 2021

Κνίδωση

Λειτουργική Ιατρική

Έχοντας διαγνωστεί με πρόωρη κλιμακτήριο – εμμηνόπαυση ξεκίνησα θεραπείες με αυτόν τον υπέροχο γιατρό επιστήμονα μα πάνω από όλα άνθρωπο ο οποίος μου έδωσε ελπίδα για να ξαναγεννηθεί. Σταμάτησαν οι εξάψεις, εφιδρώσεις, μου ξανά ήρθε η περίοδος κανονικά. Όρεξη για ζωή, ενέργεια, ύπνος, βελτιώθηκε και η λίμπιντο στα ύψη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του κ.Τίγκα είναι όλοι τους υπέροχοι και πραγματικά βοηθούν τις γυναίκες σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Πιστεύω ανεπιφύλακτα τον Κ Τίγκα και τους συνεργάτες του. Είμαι ευγνώμων που τους γνώρισα.

Στέλλα Κ. Ιούλιος 2021

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική Ιατρική

Ξεκίνησα την αποκατάσταση με δισταγμό πριν από 40 ημέρες νομίζοντας ότι θα έχω τόσο γρήγορη βελτίωση στην καθημερινότητα μου. Η νωθρότητα της μεσημεριανής ώρας έχει ήδη αποκατασταθεί σημαντικά. Παρατήρησα ότι οι πρωινές νοητικές λειτουργίες του εγκεφάλου έχουν σχεδόν αποκατασταθεί. Η ξηρότητα του κόλπου έχει εξαφανιστεί και η λίμπιντο έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Μαρίνα Γ.Μ. Ιούλιος 2021

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Ιατρική

Πολύ καλή εμπειρία με βοήθησε με τον ιδιοπαθή τρόμο και την απώλεια βάρους

Κωνσταντίνος Σ. Ιούλιος 2021

Ιδιοπαθής τρόμος

Λειτουργική Ιατρική

Από το Δεκέμβριο που ξεκίνησα παρατηρώ ότι έχουν μειωθεί πολύ οι πόνοι στις αρθρώσεις, κοιμάμαι καλύτερα κ περισσότερες ώρες τη νύχτα. Έχω πολύ ενέργεια και ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα μειώθηκαν τα φτερουγίσματα στην καρδιά. Η συγκέντρωση και η μνήμη βελτιώθηκαν τον τελευταίο μήνα είχα και μικρή απώλεια βάρους (3 κιλά).

Παναγιώτα Π. (Μάιος 2021)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι πολύ ευχαριστημένη έως τώρα. Αρχικά η ψυχολογία μου είναι σίγουρα καλύτερη. Επίσης, βλέπω ήδη θετικά στοιχεία όσον αφορά τη θεραπεία μου. Τέλος, επιφυλάσσομαι για το μέλλον αλλά ελπίζω σύντομα να δω πολλά περισσότερα.

Ηλιάνα Μ. (Μάιος 2021)

Γυροειδής Αλωπεκία

Λειτουργική Ιατρική

Βελτίωση σημαντική στον ύπνο (6-7 ώρες) και στη ποιότητα (βαθύς ύπνος). Εξάψεις υπάρχουν μέρες που δεν έχω καθόλου και αν έχω είναι 1 φόρα πολύ ήπια. Σταμάτησε η βραδινή εφίδρωση.

Νίκη Σ. (Απρίλιος 2021)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Ιατρική

Το καλοκαίρι του 2015 εκδήλωσα την ασθένεια πέμφιγα, υπέφερα και η μόνη σωτηρία μου, ήταν να παίρνω μεγάλες δόσεις κορτιζόνης και άλλων ανοσοκατασταλτικών. Επισκέφτηκα κάποιος γιατρούς και πεπειραμένους (καθηγητές) και η μόνη πρόταση τους ήταν η αύξηση της κορτιζόνης σε κάθε έξαρση της ασθένειας. Το καλοκαίρι του 2018 επέλεξα να επισκεφτώ την κ. Κοίνη, η οποία μου πρότεινε θεραπεία με βιταμίνες και συμπληρώματα για την καλή λειτουργία του οργανισμού και μου είπε ότι θα γίνω καλά. Εγώ δεν την πίστεψα αλλά εφάρμοσα κατά γράμμα κάθε αγωγή της και κάθε συμβουλή της και από τα Χριστούγεννα του 2020 έχω κόψει τελείως την κορτιζόνη και κάθε χημικό φάρμακο και έχει πάψει να εμφανίζεται η ασθένεια, ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ! Η κ. Κοΐνη, απ’ ότι έχω καταλάβει προσπάθησε πολύ, ενδιαφέρθηκε και το έψαξε για να φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ!

Αντώνιος Σ. (Απρίλιος 2021)

Πέμφιγα

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από πολύμηνη αγωγή, με κόστος, εκνευρισμό από την διαδικασία της αγωγής, το αποτέλεσμα δικαιώνει όλη την προσπάθεια. Η ενημέρωση από το προσωπικό και από τον γιατρό τον κ. Μοσχονησιώτη ο οποίος κατάφερε το ποθούμενο, την ολική μου επαναφορά στην κανονικότητα. Η αστάθεια – ζάλη που με ταλαιπωρούσε για χρόνια εξαλείφθηκε με αποτέλεσμα την παραγωγικότητα στην δουλεία μου κ στην οικογένεια μου και στις απαιτήσεις της νεογέννητης κόρης μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει κάποιο πρόβλημα να ενημερωθεί πριν προβεί στην εύκολη λύση της Φαρμακοχημείας. Ευχαριστώ.

Κ.Σ (Απρίλιος 2021)

Αστάθεια - Ζάλη

Λειτουργική Ιατρική

Η πρώτη εικόνα που είχα δεν ήταν θετική. Στον 2ο μήνα και μετά από τη προσωπική πειθαρχία άρχισαν τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Η στοχοποίηση των προβλημάτων έχει βοηθήσει και άλλα προβλήματα που δεν γνώριζα ότι είχα. Το προσωπικό ανά πάσα στιγμή ήταν διαθέσιμο και αποτελεσματικό.

Καλλιόπη Ρ. (Απρίλιος 2021) 

Απώλεια Βάρους

Λειτουργική Ιατρική

Είχα χαμηλή ενέργεια, κόπωση, έλλειψη διάθεσης. Τώρα αισθάνομαι πολύ περισσότερη ενέργεια, διάθεση και νιώθω πολύ αισιόδοξη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τα αποτελέσματα της θεραπείας πο μου δόθηκε.

Βασιλική Π. (Απρίλιος 2021)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Από τη πρώτη στιγμή αισθάνθηκα πολύ άνετα με την ευγένεια και την αντιμετώπιση που είχα απ’ όλους. Ειδικά ο κ. Τίγκας ήταν πολύ κατατοπιστικός και μου έδωσε πολλές ελπίδες. Μετά από ένα μήνα με χαρά διαπίστωσα πόσο δίκιο είχε. Οι αυπνίες υποχώρησαν από τις πρώτες κι όλας μέρες της θεραπείας, η ενέργεια μου επανήλθε και άρχισα πάλι να νιώθω όπως όταν ήμουν νεότερη.

Βιργινία Κ. (Μάρτιος 2021)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Ιατρική

Η θεραπεία έφερε μετά από περίπου 10 μήνες αισθητή βελτίωση της δερματολογικής κατάστασης. Δεν έχω πια φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής (δεν χρειάζεται πλέον να πλένω τα μαλλιά μου το αργότερο κάθε δεύτερη μέρα). Η φαγούρα και το πρήξιμο των αρθρώσεων στα χέρια και στα πόδια (δάχτυλα, παλάμες, πέλματα) δεν υπάρχουν πια. Αυτοί οι ερεθισμοί μου ανεβάζανε και πυρετούς μέχρι 38°C. Οι πλάκες στα γόνατα και στους αγγόνες έφυγαν. Πλέον υπάρχουν μόνο κοκκινάδια στο πάνω χείλος και λίγα ήπια κοκκινάδια στο μέτωπο. Ευχαριστώ την γιατρό κ. Κοΐνη και τους συνεργάτες του Ιάτωρ.

Βασίλης Ρ. (Ιανουάριος 2021)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Καλή εμπειρία. Έχουν μειωθεί πολύ οι πόνοι στις αρθρώσεις μου και τα δερματικά μου. Κοιμάμαι καλύτερα. Νιώθω να έχω περισσότερη ενέργεια.

Ιωάννης Γ. (Ιανουάριος 2021)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 την Ιατρική Μονάδα “ΙΑΤΩΡ”, με πολλά προβλήματα που επέφερε στην υγεία μου η πρόωρη εμμηνόπαυση.

Οι αρχικές αμφιβολίες και επιφυλάξεις μου σχετικά με την χορήγηση ορμονών υπερνικήθηκαν χάρη στον γιατρό κ. Τίγκα, ο οποίος ευθύς εξαρχής μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη με τον τεκμηριωμένο επιστημονικό του λόγο, την εξατομικευμένη προσέγγιση, καθώς και με το ήθος και την ανθρωπιά που αποπνέει.

Ξεκίνησα, λοιπόν, αγωγή με βιομιμητικές ορμόνες. Από τις πρώτες ημέρες σταμάτησαν οι εξάψεις, οι νυχτερινές εφιδρώσεις, οι ταχυκαρδίες, η αυπνία, η ευερεθιστικότητα και οι διακυμάνσεις διάθεσης που με ταλαιπωρούσαν αρκετά χρόνια. Από τις πρώτες εβδομάδες, επίσης, παρατήρησα σημαντική βελτίωση της υγείας μου γενικότερα. Ξεπέρασα το χρόνια αίσθημα κόπωσης και τα μυοσκελετικά προβλήματα (πόνους στις αρθρώσεις – κυρίως στα γόνατα και στη πλάτη). Ανακτώ  σταδιακά την ευεξία μου, την ευλυγισία στις αρθρώσεις μου και την δύναμη στο μυϊκό μου σύστημα. Επιπλέον, βελτιώνεται η ικανότητα συγκέντρωσης μου.

Σημειωτέον δε ότι δεν έχω εντοπίσει παρενέργειες, ούτε δυσφορία, σε αντίθεση με τις συνθετικές ορμόνες που μου χορηγήθηκαν στο παρελθόν, έστω για μικρό χρονικό διάστημα.

Εκτιμώ, λοιπόν, από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου ότι οι βιομημιτικές ορμόνες είναι επιστήμη πολλά υποσχόμενη.

Καλλιόπη Γ. (Νοέμβριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Η συγκεκριμένη θεραπεία με βοήθησε πολύ. Άρχισα σταδιακά να νιώθω ότι έχω περισσότερη ενέργεια και αντοχή. Η διαφορά ήταν επίσης σημαντική και στην αλλαγή της διάθεσης. Τέλος, βοήθησε πολύ στην φροντίδα του σώματος και στη μυϊκή αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της έντονης προπόνησης.

Αγγελική Ν. (Οκτώβριος 2020)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Ευτυχώς βρήκα εσάς και κατάφερα να γίνω πολύ καλύτερα από πριν. Όλα άψογα είναι σε ό,τι αφορά το ιατρείο. Η θεραπεία που μου δώσατε ήταν εύκολη και πολύ αποτελεσματική. Σας ευχαριστώ για όλα.

Dragana A. (Οκτώβριος 2020)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Νιώθω περισσότερο δυνατή, ζωντανή και ότι “πατάω” καλύτερα στα πόδια μου. Οι ημικρανίες μου έχουν ελαχιστοποιηθεί. Καλύτερη διάθεση. το άγχος μου και η ταχυκαρδία, παραμένει.

Εύη Π. (Οκτώβριος 2020)

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος

Λειτουργική Ιατρική

Με την ορμονική θεραπεία, θεωρώ πως επήλθε μια ισορροπία στο οργανισμό μου. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκα, καθώς παρατηρώ ότι αντιμετωπίζω δυσκολίες, χωρίς νεύρα, ένα άλλο που μου συμβαίνει είναι η ελλάτωση των εφιδρώσεων σε σημαντικό βαθμό. Γενικά νιώθω ευεξία, ηρεμία, ισορροπία και δεν έχω αρρωστήσει μέχρι στιγμής.

Ζαχαρούλα Λ. (Σεπτέμβριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έπαψαν εξολοκλήρου οι εξάψεις και γενικότερα θωρακίστηκε η υγεία μου. Έκτοτε (Οκτ. 2018) δεν έχω ασθενήσει ούτε μια φορά και νιώθω πολύ καλά.

Κατερίνα Κ. (Σεπτέμβριος 2020)

Περιεμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Πολύ θετική εμπειρία. Βρήκα το πρόγραμμα εύκολα υλοποιήσιμο και πλήρες, εφικτό ακόμη και για ανθρώπους που περνούν πολλές ώρες στο γραφείο όπως εγώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σωστή οργάνωση και επίσης σημαντικό ότι δεν αισθάνεσαι πείνα

Μαρία Μ. (Σεπτέμβριος 2020)

Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

Ξεκίνησα την θεραπεία πριν από 1μιση χρόνο και μήνες. Είχα πολά χρόνια στην εμμηνόπαυση και πολλά προβλήματα λόγω αυτής. Αντιμετώπιζα έντονο πρόβλημα δυσαρέσκειας, δεν είχα λίμπιντο και ούτε σεξουαλική επαφή για 4 χρόνια περίπου. Τώρα μετά από ενάμιση χρόνο περίπου θεραπείας έχουν όλα αποκατασταθεί πλήρως θα έλεγα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα ότι η αποκατάσταση θα ήταν πλήρης. Αξίζει τον κόπο και το χρόνο αυτή η θεραπεία.

Μαργαρίτα Π. (Σεπτέμβριος 2020)

Βιομιμητικές ορμόνες

Λειτουργική Γυναικολογία

Ήδη από τις 10 πρώτες μέρες είχα ξανά φυσιολογική σεξουαλική ζωή, χωρίς ενοχλήσεις και με όμορφη αίσθηση, νεότητας. Επίσης είχα την αίσθηση, μεγαλύτερους αντοχής, με λιγότερη κόπωση κατά την διάρκεια της ημέρας

Μαρία Τ. (Σεπτέμβριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Πολύ καλή συνεργασία. ΜΕγάλη βοήθεια στη βελτίωση της διατροφής. Επαγγελματική αντιμετώπιση.

Νίκος Ν. (Σεπτέμβριος 2020)

Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

Η απόφαση μου στο ξεκίνημα αυτής της αγωγής έχει παρθεί μετά από μελέτη που έχω κάνει εγώ προσωπικά στο να κατανοήσω πρώτα από που ξεκινά το πρόβλημα και ν ατο πολεμήσω από την ρίζα και μετά από διάφορα παραδείγματα που έχω διαβάσει σχετικά με αυτήν την μέθοδο για τα χρόνια αυτοάνοσα και μεταβολικά νοσήματα που επηρεάζουν όλο ένα το καθέναν μας σήμερα. Το Ιάτωρ και Dr. Κοΐνη με έβαλαν σε μία στάση να καταλάβω εξονυχιστικά στο πως μπορούμε να ρυθμίσουμε το σώμα μας μέσα από αυτήν την μέθοδο!! έχω πάει σε αρκετούς γιατρούς χωρίς κανένα αποτέλεσμα…
Η εμπειρία μου: Στην αρχή ήμουνα λίγο επιφυλακτικός μη γνωρίζοντας (στην πρακτική) πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και πόσο καιρό θέλει για να μου δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με την πάροδο του χρόνου όμως έβλεπα μήνα με τον μήνα την βελτίωση μου!! Κάτι που με έκανε να αρχίσω να πιστεύω πραγματικά για αυτήν την μέθοδο που έχω αποφασίσει να ακολουθήσω. Είναι ο συνδυασμός Σωστή Διατροφή –  Συμπληρώματα διατροφή – Άσκηση!! Χαίρομαι που εμπιστεύτηκα το Ιατρείο Ιάτωρ το οποίο πραγματικά με βοήθησε να βγω από αυτήν την κατάσταση. Νιώθω τυχερός που έχω κάνει αυτές τις αναλύσεις για να δω τι πραγματικά με απασχολεί σε κυτταρικό επίπεδο. Δεν έχω τελειώσει ακόμη την αγωγή μου αλλά από το 0% που ήμουνα πριν αρχίσω την αγωγή τώρα νιώθω ότι είμαι στπ 80%
Σας Ευχαριστώ!!

Ιωάννης Π. (Σεπτέμβριος 2020)

Ροδόχρους Ακμή

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από δυόμιση χρόνια αγωγή έχω ελάχιστα μυοσκελετικά προβλήματα. Δεν νιώθω κόπωση, Κοιμάμαι κανονικά. Δεν υποφέρω το ίδιο συχνά από τις ημικρανίες. Έχει βελτιωθεί η αγχολυτική πίεση που είχα.

Μ. Κ. (Σεπτέμβριος 2020)

Ημικρανίες - Μυοσκελετικά προβλήματα - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Ιατρική

Οφέλη:

 • Τερματισμός κολπική Ξηρότητας, μείωση συχνοουρίας
 • Καλυτέρευση ύπνου, μνήμης, αντοχής
 • Καλυτέρευση δέρματος
 • Καλυτέρευση διάθεσης
 • Μείωση αισθήματος πείνας

Μαρία Β. (Σεπτέμβριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Βελτιώθηκα σε γενικές γραμμές στα προβλήματα μου και στα αιματολογικά και στα θυρεοειδούς. Πολύ σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα του ύπνου, στη συγκέντρωση και στην ενέργεια.

Ελεονόρα Σ.

Οστεοπόρωση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έχω δει βελτίωση αρκετά στην υγεία μου. Έχασα βάρος η διάθεση μου είναι καλύτερη κάνω δουλειές χωρίς πρόβλημα και χωρίς να κουράζομαι πολύ. Ο ύπνος μου πολύ καλός.

Ευαγγελία Τ. (Σεπτέμβριος 2020)

Hashimoto / Αλωπεκία

Λειτουργική Ιατρική

Από τότε που ξεκίνησα τη θεραπεία μου, έχει βελτιωθεί αρκετά η συγκέντρωση μου, σταμάτησαν οι πονοκέφαλοι μου και ελέγχω πολύ καλύτερα το άγχος μου. Έχω δει σημαντική βελτίωση και στο θέμα της μνήμης.

Ηρακλείδη Σ. (Αύγουστος 2020)

Προληπτικά

Λειτουργική Ιατρική

Έχει βελτιωθεί ο κύκλος μου και έχω χάσει αρκετά κιλά. Αν και δεν ακολουθώ την ακριβή διατροφή έχω δει σημαντικά αποτελέσματα. Επίσης, δεν τραυματίζομαι τόσο συχνά κατά την άσκηση.

Τσίγκου Ε. (Αύγουστος 2020)

Προληπτικά

Λειτουργική Ιατρική

Η επιτυχία της αγωγής σε εμένα είναι ότι ενώ βρίσκομαι σε περίοδο εμμηνόπαυσης είμαι ήρεμη, έχω ενέργεια πολύ, έχω διαύγεια, έχουν εξαφανιστεί οι εξάψεις μου και αισθάνομαι το σώμα υγιές, αισθηματικά και ψυχικά πιο ήρεμη.

Χριστίνα Χ. (Ιούλιος 2020)

Ορμονικές Διαταραχές

Λειτουργική Γυναικολογία

Ερχόμενη στο Ιάτωρ για προληπτικούς λόγους και επιθυμώντας να βελτιώσω την συνολική υγεία μου, πλέον νιώθω πάρα πολύ καλύτερα και ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Αλεξάνδρα Α. (Ιούλιος 2020)

Δερματικός Λύκος

Λειτουργική Ιατρική

Η θεραπεία με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από πριν και δεν έχω ποια κανένα από τα προβλήματα που είχα. Ο τακτικός έλεγχος.

Χριστίνα Σ. (Ιούλιος 2020)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από 8 μήνες θεραπεία μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλύτερα στο θέμα διάθεσης, αντοχής που αυτά ήταν ανύπαρκτα.Περιμένω ακόμα το αποτέλεσμα γιατα μαλλιά. Είμαι ευχαριστημένη από όλη την ομάδα.

Ελισάβετ Σ. (Ιούλιος 2020)

Αλωπεκία

Λειτουργική Ιατρική

Έχω βελτίωση μεγάλη και ποιότητα ζωής. Είμαι ευχαριστημένη.

Χριστίνα Δ. (Ιούλιος 2020)

Ελκώδη κολίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Στους 4 μήνες που ακολουθώ την θεραπεία (διατροφή, συμπληρώματα, βιομιμητικές ορμόνες) έχουν υποχωρήσει οι πόνοι στα άκρα και στην κάτω σιαγόνα. Κοιμάμαι καλύτερα σε σύγκριση με προηγουμένως και η διάθεση μου έχει βελτιωθεί και είναι σταθερή, χωρίς δραματικές μεταπτώσεις.
Γενικότερα νιώθω πολύ ήρεμη.
Πολύ καλύτερη λειτουργία του εντέρου και σαφώς πιο ενυδατωμένο δέρμα. Καταγράφεται επίσης κάποια σταδιακή βελτίωση σε μνήμη, συγκέντρωση και λίμπιντο.

Κυριακή Δ. ( ιούλιος 2020)

Σύνδρομο Sjogren

Λειτουργική Ιατρική

Μέχρι στιγμής η θεραπεία ,ε έχει βοηθήσει πολύ! Μετά τους 3 μήνες ειδικά νιώθω πολύ περισσότερο ευεξία και ενέργεια, ενώ τα συμπτώματα της κόπωσης έχουν μειωθεί εξαιρετικά.

Αγγελική Ν.

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Κατά την διάρκεια των περίπου 25 ημερών θεραπείας, είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Καταρχάς από το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα συνεχόμενα, κάτι που είχε να συμβεί πολύ καιρό και με είχε εξοντώσει. Η ευερεθιστότητα που με διακατείχε έχει υποχωρήσει πολύ. Οι προσλαμβάνουσες μου πλέον επικεντρώνονται και στα θετικά πράγματα, ενώ πριν έβλεπα μόνο τα αρνητικά. Τέλος για να συνοψίσω και να πω κάτι πολύ ειλικρινές, ξαναγίνομαι η γυναίκα και ο χαρακτήρας που ήμουν πριν από κάποια χρόνια και μου άρεσα. Ευχαριστώ πολύ το γιατρό και όλο το επιτελείο.

Αργυρό Κ. (Ιούνιος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Προσήλθα στον «Ιάτωρ» τον 12/2019 με συμπτώματα χρόνιας κόπωσης (μειωμένη ενέργεια κυρίως τις απογευματινές ώρες , έλλειψη ενδιαφέροντος για δραστηριότητες που με ενδιέφεραν στο παρελθόν – όπως έξοδοι, ψυχαγωγία, διάβασμα, ταξίδια, συναναστροφή με φίλους και συγγενείς, μειωμένες δυνάμεις, αδυναμία εκγύμνασης, αργοί ρυθμοί, μέτρια ποιότητα ύπνου, ανάγκη για ατελείωτη ξεκούραση και ανάπαυση, κράμπες, αλλεργική ρινίτιδα). Στον «Ιάτωρ» με δύο μόνο εξετάσεις αίματος και ούρων και με ένα σύντομο σχετικά ιστορικό, έκαναν ακριβή διάγνωση και μου πρότειναν θεραπεία και διατροφή οι οποίες ήταν πολύ στοχευμένες και αποτελεσματικές Σταδιακά, αυξάνεται η λειτουργικότητά μου, τα επίπεδα ενέργειάς μου, τονώνεται η διάθεσή μου, επανέρχονται οι πνευματικές μου λειτουργίες στα προ κόπωσης επίπεδα, αυξάνεται το ενδιαφέρον μου για τη ζωή. Τα αποτελέσματα με το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθώ είναι πέραν των προσδοκιών μου. Το πρόγραμμα διατροφής που μου πρότειναν έρχονταν εν πολλοίς σε αντίθεση με τη διατροφή (σε ποιότητα και συχνότητα) που ακολουθούσα έως τότε και φάνηκα αρκετά δύσπιστος. Εν τούτοις το ακολούθησα δοκιμαστικά και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά . Αφ ενός δεν στερούμαι την τροφή (πλέον καταναλώνω μεγάλες ποσότητες), αφ’ ετέρου κάθε μήν διαπιστώνουμε αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση ολικού λίπους. Και μάλιστα χωρίς γυμναστήριο και έντονη άσκηση!

 Οι γνώσεις που μου παρέχουν κα Κοΐνη και οι συνεργάτες της καθώς και η διατροφολόγος κα Γριβέα είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρηστικές. Όλο το προσωπικό είναι ευγενέστατο και πολύ συνεργάσιμο. Να σημειώσω ότι η πρόοδος είναι σταδιακή και απαιτείται υπομονή και συνέπεια στη θεραπεία. Υπάρχουν και περίοδοι στασιμότητας, που είναι εντελώς φυσιολογικές και αναμενόμενες, όπως μου εξήγησαν. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει συνεχής πρόοδος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωγή αλλά και συγκινημένος, γίνομαι ολοένα και περισσότερο λειτουργικός στη ζωή μου. Ευελπιστώ ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ ικανοποιητικό. Αντιλαμβάνομαι ότι οι μέθοδοι και οι θεραπείες που ακολουθούν στον «Ιάτωρ» είναι σύμφωνες με την αιχμή της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!!
 
 

Κυριάκος Π. (Ιούνιος 2020)

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Ξεκίνησα την θεραπεία μου τον περασμένο Ιανουάριο με ειδική διατροφή και βιταμίνες και μπορώ να πω πως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το Ιατρικό και εξειδικευμένο προσωπικό παρατηρεί τις αλλαγές στο σώμα μου κάθε μήνα και διαμορφώνει έτσι το πρόγραμμα. Όλο αυτό σε συνδυασμό με τις εξετάσεις που μου συστήνονται με βοηθάει να αισθάνομαι πως βαδίζω με σταθερά βήματα προς την πλήρη ορμονική μου αποκατάσταση.

Σοφία Κ. Μάιος (2020)

Θεραπεία για την Ακμή

Λειτουργική Ιατρική

Μέχρι στιγμής η θεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ. Νιώθω περισσότερη ευεξία και έχω περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το παρελθόν. Νιώθω το σώμα μου ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Αγγελική Ν. (Μάιος 2020)

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Κατόπιν της γνωμάτευσης και καθοδήγησης της ιατρικής μονάδας του Ιάτωρ, υπήρξε βελτίωση στην σωματική μου κατάσταση καθώς και απώλεια βάρους, Επίσης υπήρξε καλυτέρευση στην αντοχή μου όπως και στην δυνατότητα συγκέντρωσης και μνήμης. Ο ύπνος επίσης βελτιώθηκε.

Φανούριος Σ. (Μάιος 2020)

Προληπτικός έλεγχος

Λειτουργική Ιατρική

Με λίγα λόγια είναι μια εμπειρία ευχάριστη. Και είμαι ευχαριστημένη!

Χριστίνα Δ. (Ιανουάριος 2020)

Ελκώδης κολίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Προς το παρόν υπάρχει άνοδος σχεδόν σε όλα τα τμήματα που είχα πρόβλημα.

Κωνσταντίνος Α.(Απρίλιος 2020)

Κόπωση

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από πλήθος επισκέψεων σε γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων της συμβατικής ιατρικής, αναζητούσα λύση στα άγνωστα συμπτώματα που περιέβαλαν την υγεία μου και κυρίως της χρόνιας σωματικής και ψυχικής κόπωσης, όπως και άλλων περίεργων ανεξήγητων συμπτωμάτων. Ψάχνοντας απαντήσεις μετά από πολυετή αναζήτηση και αλλοπρόσαλλες ερμηνείες από τους γιατρούς της κλασικής ιατρικής, η απογοήτευση ήταν έντονη και ένιωθα πλήρη απελπισία.
Τελευταίος σταθμός της αναζήτησής μου ήταν η Λειτουργική Ιατρική και το ιατρικό κέντρο Ιάτωρ. Μετά την συνάντηση μου με την κα Κοΐνη προχώρησα σε εξετάσεις κυτταρικού επιπέδου και στην συνέχεια μου δόθηκε η κατάλληλη μοριακή διατροφή και καθορίστηκε η θεραπευτική αγωγή που έπρεπε πιστά να ακολουθήσω.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακολουθώντας τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα, τα πρώτα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Εξαφανίστηκαν οι πονοκέφαλοι, τα φουσκώματα, οι καούρες, οι μυϊκοί πόνοι, η αδυναμία, το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, οι ζαλάδες, οι ταχυκαρδίες, η ανεξήγητη εναλλαγή διάρροιας και δυσκοιλιότητας και τα καταθλιπτικά συμπτώματα, όπως και άλλο πλήθος δυσάρεστων συμπτωμάτων.
Τηρώντας ευλαβικά τα θεραπευτικά πρωτόκολλα, με την κατάλληλη διατροφή και τη λήψη βιταμινών και βιομιμητικών ορμονών, αποκαταστάθηκε η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του εντέρου, επανάκτησα την ενέργεια στον οργανισμό μου σε επίπεδο ενός υγιέστατου ατόμου, ενισχύθηκε η συγκέντρωση, ενώ ο ύπνος είναι πια βαθύς και ποιοτικός. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και η αποκατάσταση της υγείας είναι πολυεπίπεδη.
Οφείλω να ευχαριστήσω όλη την επιστημονική ομάδα για την υποστήριξη που μου παρέχουν όλο το διάστημα αποκατάστασης της υγείας μου και συνεχίζουμε…

Λεωνίδας Μ. (Μάρτιος 2020)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Καλύτερο ύπνο – λιγότερους πόνους στους μυς και στις αρθρώσεις – ευεξία – μείωση της αίσθησης κόπωσης

Λουκία Μ. (Μάρτιος 2020)

Οστεοπόρωση

Λειτουργική Γυναικολογία

Όλα μια χαρά μέχρι τώρα.Η θεραπεία και η καθοδήγηση των γιατρών και του προσωπικού του Ιάτωρ με βοήθησε σημαντικά στην απώλεια βάρους, τόνωση του οργανισμού και τη γενικότερη ευεξία.

Φάνης Σ. (Μάρτιος 2020)

Απώλεια βάρους

Λειτουργική Ιατρική

Καλή διάθεση, αλλαγή στο βάρος μου, καλός ύπνος, όχι εξάψεις, ελαστικότητα δέρματος.

Μαρία Α. (Μάρτιος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία
 • Λιγότερο άγχος
 • Καλύτερος ύπνος
 • Σταθερός κύκλος
 • Καλύτερη διάθεση
 • Λιγότερη κόπωση

Δωξιά Α. (Μάρτιος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική Γυναικολογία

Είχα έντονους πόνους στα κόκκαλα. Εφιδρώσεις, έντονη κόπωση, αύξηση βάρους, υπνηλία και σιγά-σιγά έχανα την όρεξη για ζωή. Ακολούθησα την αγωγή που μου πρότεινε ο γιατρός και τώρα ένα χρόνο μετά έχουν εξαφανιστεί αυτά τα συμπτώματα. Αθλούμαι, έχω επιστρέψει στο κανονικό μου βάρος, κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω εξάψεις και πάρα πολύ μεγάλη διάθεση στη σεξουαλική διάθεση. Μπορώ να κάνω όλα όσα θέλω.

Βασιλική Β. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Ιατρική

Η διατροφολόγος Γριβέα ΙΦιγένεια υπέροχη, γλυκύτατη είναι σαν να είναι δικός μου άνθρωπος. Μπορούμε να συζητάμε τα πάντα και πολύ καλή επαγγελματίας. Την συστήνω ανεπιφύλακτα. Με βοήθησε να χάσω βάρος με την διατροφή. Οι συμβουλές της είναι πολύ πρακτικές.

Ελισάβετ Σ. (Μάρτιος 2020)

Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική
 • Είδα περίοδο μετά από δύο χρόνια για περίπου 4 μήνες με το που ξεκίνησα την αγωγή
 • Καλύτερος ύπνος
 • Είχα καλύτερη libido
 • Καλύτερη μνήμη και οξυδέρκεια
 • Δεν κουραζόμουν εύκολα όπως πριν της αγωγής
 • Καλύτερη διάθεση

Χριστίνα Μαρία Κ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Επισκέφθηκα τη μονάδα με μητρορραγία, ανωμαλίες περιόδου, πρηξίματα και έντονο χρόνιο stress. Μετά τις εξειδικευμένες εξετάσεις ξεκίνησα αγωγή για ορμονική αποκατάσταση. Σε διάστημα 6 μηνών σταμάτησα όλα τα αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά  χάπια, έχω πολύ καλύτερη διαχείριση άγχους, καλύτερη διάθεση και συνεχίζω. Αισθάνομαι ασφάλεια, ευγνωμοσύνη. Δε θα μπορούσα να βρίσκομαι σε καλύτερα “χέρια”. Τους ευχαριστώ όλους!

Άννα Χ.(Νοέμβριος 2019)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία
 • Επαναφορά περιόδου
 • Εξαφάνιση αρνητικών σκέψεων- κούρασης
 • Αρκετή ενέργεια
 • Σεξουαλική επιθυμία

Κρινιώ Θ. (Μάρτιος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Η αγωγή με βοήθησε στα εξής:

 • Σταθεροποίηση διάθεσης
 • Μείωση άγχους και καλύτερη διαχείριση άγχους
 • Μείωση θυμού
 • Μείωση θλίψης

Κατερίνα Κ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Αν χρειαζόταν να βάλω έναν τίτλο αυτός θα ήταν: πόσο χαρούμενη που με ξαναβρίσκω… Αν χρησιμοποιούσα λέξεις να περιγράψω την εμπειρία μου αυτές θα ήταν: όρεξη διάθεση, χαρά, σύνδεση με τους αγαπημένους μου, ευδιάθετη, όνειρα, στόχους, ερωτική διάθεση . Λέξεις που έσβησα; άγχος, δεν θυμάμαι (το χρησιμοποιούσα συνέχεια σε κάθε φράση) είμαι κουρασμένη, πεσιψισμός, κατά σενάρια, θυμός, δεν μπορώ, κόπωση. Δεν είναι υπερβολή είναι χαρά που με την βοήθεια του κ. Τίγκα και των συνεργατών του με ξαναβρίσκω. Σας ευχαριστώ!!!

Γεωργία Κ. (Μάρτιος 2020)

Διαταραχές Περιόδου

Λειτουργική Γυναικολογία

Βρισκόμουνα σε φάση προκλιμακτηρίου με συμπτώματα (όπως οι εξάψεις), τα οποία με έφερναν σε δύσκολη θέση λόγω εργασίας μου. Μέσα σε σύντομο χρονικό χρονικό διάστημα από την έναρξη της θεραπείας μου άρχισα να νιώθω καλά, να λειτουργώ οργανικά όπως παλιά, να μην έχω ενοχλητικά συμπτώματα, να φτιάξει ο κύκλος της περιόδου, να κοιμάμαι καλύτερα και να νιώθω νεότερη!! Ευχαριστώ το γιατρό μου κ. Τίγκα για όλα!!!

Ελένη Μ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Ένας όμορφος και ζεστός χώρος. Το προσωπικό εξαιρετικό. Μετά από ένα χρόνο, οι αλλαγές που παρατήρησα ήταν θεαματικές, τόσο στην ψυχολογία και στη διάθεση όσο και στο σώμα. Ο κύριος Τίγκας απαντάει σε κάθε ερώτηση με υπομονή και τόσο αναλυτικά έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απορία. Ήταν πραγματικά απίστευτη η αλλαγή που είδα στο στήθος, το οποίο άρχισε σιγά-σιγά να γεμίζει.

Ελένη Π. (Μάρτιος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναιλογία

Ο κύριος Τίγκας ως ένας, μάγος εποχής. Σε ξαναχτίζει από την αρχή, όλα είναι καλά και ευχάριστα από τον ίδιο τον γιατρό έως και το προσωπικό. Να είναι καλά να μας φροντίζει και να μας καθοδηγεί.

Ειρήνη Χ. (Μάρτιος 2020)

Διαταραχές Περιόδου / Εμμηνόπαυση

Λειτουργική γυναικολογία

Η επιλογή της θεραπείας ήταν καίρια για την ποιότητα ζωής μου, καθώς αντιλήφθηκα καλύτερα τη λειτουργία του οργανισμού μου με την βοήθεια του γιατρού μου και επήλθε βελτίωση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με την απώλεια ορμονών. Ισορροπία – ευεξία.

Θανασούλα Λ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Οργάνωση – θετικό περιβάλλον – Εξυπηρέτηση – Αποτελεσματική θεραπεία – Προσέγγιση στο πρόβλημα του ασθενούς

Φωτεινή Λ. (Φεβρουάριος 2020)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Καλύτερο ύπνο, ελαχιστοποίηση έντονων διαφορών θερμοκρασίας στο σώμα, εξάψεις

Χριστίνα Χ. (Φεβρουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική γυναικολογία

Η αντιμετώπιση από όλο το προσωπικό του Ιάτωρ είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι με έχουν βοηθήσει αρκετά και έχω δει βελτίωση σε όλο τον οργανισμό μου. Θα ήθελα να πω είναι για τα σκευάσματα. Αν ήταν λίγο πιο φθηνά θα ήταν όλο το πακέτο (ιατρικό – φαρμακευτικό) τέλειο.

 Σοφία Π. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές ορμονικής ισορροπίας

Λειτουργική Ιατρική

Έχουν βελτιωθεί όλα τα συμπτώματα του προεμμηνορυσιακού Συνδρόμου: ελάττωση πρηξίματος μαστοδινίας, ελάττωση κατακράτησης υγρών, αυξημένη λίμπιντο, ρύθμιση αυξημένης όρεξης για αλμυρό και γλυκό.

Ελένη Γ. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική γυναικολογία

Εξαιρετική εξατομικευμένη αντιμετώπιση από όλο το προσωπικό ο γιατρός και η βοηθός του επεξεργάστηκαν ιστορικό και ο γιατρός υπέδειξε προτεινόμενη αρχική θεραπεία. Μετά από ένα μήνα θεραπείας ήδη διαπιστώνω σημαντικές αλλαγές που αισιόδοξο ότι θα παγιωθούν και θα εξελιχθεί η θετική πορεία της σωματική/ πνευματικής/ ψυχολογικής/ αποκατάστασης μου.

Χριστίνα Σ. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική γυναικολογία

Έχω δει βελτίωση στη καθημερινή μου λειτουργικότητα και ενέργεια καθώς και βελτίωση του ύπνου. Θεωρώ πολύ σημαντική για τη βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας της ζωής μου την παρακολούθηση από γιατρούς που πιστεύουν τα συμπτώματα που αναφέρω και τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν.

Αλεξάνδρα Π. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική γυναικολογία

Οργανωμένη μονάδα, εξαιρετικός γιατρός (κος Τίγκας) βιολόγοι και λοιποί βοηθοί. Ολική αντιμετώπιση του οργανισμού του ασθενούς. Μέχρι στιγμής υπάρχει τεράστια βελτίωση σε όλα τα συμπτώματα τα οποία με ταλαιπωρούσαν αρχικά, χωρίς επιβάρυνση του οργανισμού από χημικά σκευάσματα (όπως συνηθίζουν να χρησιμοποιούν άλλοι γιατροί του κλάδου). Από τις οργανωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές μονάδες.

Μαράια Ρ. (Φεβρουάριος 2020)

Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Μετά την λήψη της θεραπείας, είδα βελτίωση ιδιαίτερα στο κομμάτι της σωματικής και ψυχικής δύναμης καθώς και ευεξίας. Λιγότερη κόπωση, καλύτερη λειτουργική του εντέρου καθώς και νευρικού συστήματος. Μείωση βάρους και καλύτερη συγκέντρωση.

Σουλής Φ.(Φεβρουάριος 2020)

Κόπωση, Πρόληψη

Λειτουργική Ιατρική

Αλλαγή στη διάθεση στην ενέργεια, σταμάτησαν οι νυχτερινές εφιδρώσεις.

Αντωνία Α. (Φεβρουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Αρχίζω και επανέρχομαι στα κανονικά επίπεδα που ήμουν πριν αρχίσουν αυτά τα συμπτώματα που ένιωθα.

Κωνσταντίνος Α. (Φεβρουάριος 2020)

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Όταν ξεκίνησα, κυριολεκτικά σερνόμουν. Είχα όλα τα συμπτώματα όλων! των ασθενειών. Ατονία, έλλειψη λίμπιντο παντελή έλλειψη ύπνου, παχυσαρκία, γενική κατάποση όλη μέρα κάθε μέρα. Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά τη θεραπεία, είμαι ένας άλλος άνθρωπος. ΖΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΖΩ. Σημειωτέον δε ότι βιώνω τη χειρότερη, ίσως, φάση της ζωής μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τους γιατρούς μου κ. Κοΐνη κ. Τίγκα και όλο ανεξαιρέτως το προσωπικό. Την ομάδα του κέντρου Ιάτωρ που κατάφεραν το ακατόρθωτο ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.

Σμαραγδή Κ. (Φεβρουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Εξαιρετική αντιμετώπιση. Προς το παρόν αισθάνομαι πιο δυνατή, συγκεντρωμένη, μη ύπαρξη κόπωσης, περισσότερη ενέργεια και καλή διάθεση. Μείωση στρες και ψυχολογική ανάταση.

Μαρία Φ. (Φεβρουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική γυναικολογία

Επιθυμώ για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον γιατρό μου τον κύριο Τίγκα, που μετά την επτά μηνών θεραπεία μου για εμμηνόπαυση απολαμβάνω τα οφέλη της ορμονικής ισορροπίας σε όλα τα επίπεδα δηλαδή στη σεξουαλική ζωή μου, στο δέρμα και στο σημαντικότερο για μένα κεφάλαιο που λέγεται κρίση πανικού και μετά από επτά μήνες έχω σχεδόν απαλλαγεί από αυτήν και μπορώ ήρεμα πια να διαχειριστώ καλύτερα το άγχος της καθημερινότητας. Ευχαριστώ του γιατρό μου κύριο Τίγκα από καρδιάς και το προσωπικό για την ποιότητα ζωής που απολαμβάνω.

Μαρία Κ. (Φεβρουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Η πορεία μου είναι γενικά πολύ θετική, έχω καλύτερη ενέργεια, αντοχή, διαύγεια, ωστόσο ακόμα υπάρχουν διακυμάνσεις. Παράλληλα υπάρχει βελτίωση στο σωματικό βάρος και λίπος λόγω της διατροφής.

Ανδριανή Π. (Φεβρουάριος 2020)

Χρόνια κόπωση

Λειτουργική Ιατρική

Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν αφορούν ένα σύνολο παραγόντων. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκε: εφύγρανση του κόλπου, του δέρματος και των μαλλιών. Επανεμφάνιση περιόδου με ολιγομηνόρροια και καλύτερη σεξουαλική επαφή. Επίσης, μειώθηκε αισθητά το χρόνιο αίσθημα καύσου και εμφανίστηκε αποκατάσταση του δέρματος των πατουσών, των ποδιών και των αγκόνων. Η συνολική εικόνα του δέρματος είναι πιο μαλακή.

Υ.Τ. Το σύνδρομο Π.Υ.Α. το ανακάλυψα τον τελευταίο χρόνο χωρίς κανένας Ιατρός από τις πολλές ειδικότητες που επισκέφτηκα να το έχχει αντιληφθεί.

Αθανασία Κ. (Ιανουάριος 2020)

Ανεπάρκεια Λειτουργικών Ορμονών και Σύνδρομο πρόωρης Υπογονικής Ανεπάρκειας (ΠΥΑ)

Λειτουργική Γυναικολογία

Παρακολουθούμε από το τμήμα Γυναικολογικό επί έξι μήνες περίπου είμαι πολυ ευχαριστημένη από την πορεία της υγείας μου τα αποτελέσματα σε μένα είναι πολύ σύντομα από την θεραπεία που μου συνεστήθη. Η συμπεριφορά του προσωπικού είναι καταπληκτική. Ιδιαίτερα ευχαριστώ Ιατρό μου Κύριο Τίγκα για την αντιμετόπιση του προς εμένα Συνιστώ ανεπιφύλακτα και τις πολλές γνώσεις του.

Άρτεμις Δ.(Ιανουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Οι εντυπώσεις που απεικόνισα πως τώρα από την εμπειρία μου στην πρωτοποριακή κλινική Ιάτωρ: Η ιατρός κυρία Ν. Κοΐνη υπηρετεί την επιστήμη της Ιατρικής με συνέπεια και αντιμετωπίζει  τον ασθενή καταρχήν σαν άνθρωπο . Οι ιατρικοί συνεργάτες της κλινικής όπως και το τηλεφωνικό κέντρο είναι όλοι ευγενικοί εξυπηρετικοί και έχουν άμεση ανταπόκριση μετά από 10 μήνες παρακολούθησης μου στην κλινική υπάρχει βελτίωση στη γενικότερη φυσική μας κατάσταση και η μεταβολή μου στην εμμηνόπαυση γίνεται χωρίς τα ενοχλητικά συμπτώματα. Οι εμβοές και η οστεοπόρωση είναι σύμπτωμα πως επιμένουν να με ταλαιπωρούν όμως ελπίζω στη διαβεβαίωση της ιατρού κυρίας Κοΐνη ότι ακολουθώντας τη θεραπεία μου θα έχω βελτίωση μακροπρόθεσμα.

Α.Κ.(Ιανουάριος 2020)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας-Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Εγώ επισκέφτηκα τη μονάδα για πρόβλημα εμμηνόπαυσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα μέχρι τώρα και ο γιατρός και το προσωπικό είναι πολύ συνεργάσιμα και ευγενικοί και πάντα δίπλα σε ότι χρειαστούμε.

Παναγιώτα Κ.(Ιανουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Οι εξάψεις και οι εφιδρώσεις εξαφανίστηκαν. Ανέβηκε η λίμπιντος τόσο ώστε δεν έχει σχέση με την ηλικία μου, η δύναμη, μειώθηκε η κόπωση

Κατερίνα Θ.(Ιανουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έξι μήνες μετά, οι πόνοι στις αρθρώσεις μου έχουν φύγει και η διάθεση μου είναι πάλι καλά. Νιώθω σωματικά και ψυχικά όπως ήμουν δέκα χρόνια πριν.

Νικολέτα Π.Α.(Ιανουάριος 2020)

Ορμονοθεραπεία (βιομημιτικές ορμόνες)

Λειτουργική Γυναικολογία

Καταρχήν υπέροχο σύστημα λειτουργίας και συνεργασία με προσωπικό. Αποτελεσματική και πολυεπίπεδη η θεραπεία που ακολουθώ όπως βελτίωση αναπνοής, βελτίωση λειτουργίας εντέρου, ζωντάνια-δύναμη, βελτίωση libido, ενέργεια, καλύτερο συναίσθημα χωρίς stress και άγχος, πολύ καλύτερη ποιότητα ύπνου και νιώθω δύναμη μέσα μου σε οστά και μύες. Διατήρηση σταθερού βάρους.

Μαρία Λ.(Ιανουάριος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική Γυναικολογία

Μετά από δίμηνη θεραπεία βλέπω σαφή βελτίωση της νόσου χωρίς αυτό να σημαίνει ολοκληρωτική ίαση.

Φωτεινή Λ. (Ιανουάριος 2020)

Ψωρίαση (Αυτοάνοσο Νόσημα)

Λειτουργική Ιατρική

Πολύ σύντομα αφού ξεκίνησα τη θεραπεία παρατήρησα μεγαλύτερη σταθερότητα στη συχνότητα του κύκλου μου, πιο τακτικές και ανώδυνες περιόδους. Επίσης παρατήρησα περισσότερη σταθερότητα της διάθεσης μου και μειωμένα επίπεδα άγχους και στρες. Ο γιατρός είναι πολυ ευγενικός προσιτός και καταρτισμένος στο αντικείμενο του, όπως και όλη η ομάδα. θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα και σε αλλους ασθενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και λοιπά γυναικολογικά θέματα.

Δήμητρα Α.(Δεκέμβριος 2019)

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Έχω δει μεγάλη βελτίωση στην καθημερινότητα μου. Δεν έχω κάτι αρνητικό να πω.

Νικόλαος Π. (Ιανουάριος 2020)

Μεταβολικά νοσήματα παχυσαρκία

Λειτουργική Ιατρική

Ήρθα στην μονάδα “Ιάτωρ” με πάρα πολύ έντονα συμπτώματα εμμηνόπαυσης. Εξάψεις, αυπνία, ύλη. Σε έξι μήνες πέρασαν όλα είμαι όπως πριν και έτσι θέλω να παραμείνω. Πάρα πολύ ευχαριστημένη από όλο το προσωπικό. Ο γιατρός, υπέροχος άνθρωπος και μοναδικός. Τον ευχαριστώ πολύ. Είμαι χαρούμενη και ευχαριστημένη.

Φωτεινή Π.(Ιανουάριος 2020)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Σωστή παρακολούθηση καταρτισμένο προσωπικό που ελέγχει τα πάντα με βάση τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια.

Χρήστος Κ.(Ιανουάριος 2020)

Προληπτικά

Λειτουργική Ιατρική

Η θεραπεία της ορμονικής αποκατάστασης με βιομιμητικές ορμόνες κάνει όντως πράξη αυτό που υπόσχεται. Τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης υποχώρησαν άμεσα. Από τον πρώτο μήνα αισθανόμουν όμορφα και γεμάτη αισιοδοξία έφτασα στον έκτο μήνα όπου βρίσκομαι τώρα και συνεχίζω το ίδιο καλά. Ευχαριστώ πολύ τον κ.Τίγκα καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό για την αντιμετώπιση και τις χρήσιμες συμβουλές τους.

Ελένη Γ.(Δεκέμβριος 2019)

Διαταραχές Περιόδου/ Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Πολλά ευχαριστώ στον γιατρό και της βοηθού του για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν σε μένα και στην οικογένεια μου. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τον επαγγελματισμό και την ανθρώπινη προσέγγιση προς τον ασθενή.

Ελένη Ν. (Δεκέμβριος 2019)

Διαταραχές ορμονών

Λειτουργική Γυναικολογία

Μέσα στους έξι μήνες λήψης της αγωγής βελτιώθηκε σημαντικά τόσο η σωματικά όσο και η ψυχική μου διάθεση. Επίσης μειώθηκε το αίσθημα κόπωσης και κακής ψυχολογίας. Ευελπιστώ πως στους επόμενους μήνες το αποτέλεσμα θα διατηρηθεί διότι η αλήθεια είναι ότι το κόστος τόσο των εξετάσεων όσο και της θεραπείας είναι αρκετά υψηλό.

Ειρήνη Κ. (Δεκέμβριος 2019)

Παχυσαρκία

Λειτουργική Ιατρική

Από τις πρώτες ημέρες της αγωγής έχω αλλαγή στη διάθεση- ευδιαθεσία(focus)-συγκέντρωση-αντοχή-καλύτερο ύπνο. Αλλά αυτό που ήταν το πιο σημαντικό είναι που δεν έχω πια ακράτεια ούρων!!! Ήταν μεγάλο πρόβλημα στη ζωή μου, επηρέαζε τις μετακινήσεις μου, το ντύσιμο μου, την ποιότητα της ζωής μου. Αυτό επίσης που έχει αρκετή διαφορά είναι και το δέρμα μου-είναι πιο λαμπερό.

Λουκία Μ.(Δεκέμβριος 2019)

Ακράτεια Ούρων

Λειτουργική Γυναικολογία

Σε γενικά πλαίσια η συνολική κατάσταση της υγείας μου και της ψυχολογίας μου είναι πολύ ανεβασμένη.

Αλέξανδρος Κ. (Δεκέμβριος 2019)

Προληπτικά

Λειτουργική Ιατρική

Πήγα σε πολύ άσχημη κατάσταση υγείας και με ψυχιατρικά προβλήματα. Έπαιρνα ηρεμιστικά και νόμιζα ότι θα τρελαθώ. Πήγα στο γιατρό και βρήκα μπροστά μου έναν άγγελο που ήθελε να με κάνει πάλι καλά. Μέσα μου είχα ελπίδες από αυτά που μου εξηγούσε, αλλά ακόμα δε μπορούσα να πιστέψω το μέγεθος της αλλαγής που θα βίωνα μόλις σε είκοσι μέρες από την αρχή της θεραπείας. Πιο συγκεκριμένα, η μνήμη μου άρχισε πάλι να επανέρχεται και δεν ξεχνάω με το παραμικρό. Μου ξαναήρθε περίοδος μετά από δύο μήνες διακοπής και σταμάτησαν οι ψυχιατρικές κρίσεις. Μπορώ, επίσης, να διαχειριστώ καλύτερα το άγχος μου και κοιμάμαι βαθιά. Έχω αρχίσει και κάνω πάλι όνειρα στη ζωή μου. Ο γιατρός πράγματι είναι ένας άγγελος εκτός από εξαίρετος επιστήμονας!

Ειρήνη Α.(Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας-Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Στα 39 μου χρόνια ξαφνικά μπήκα σε εμμηνόπαυση και στα 57 μου χρόνια μετά από λίγους μήνες έναρξης της ορμονικής μου αποκατάστασης, επανήλθαν ξανά τα έμμηνα!!! Μετά από 18 ολόκληρα χρόνια είδα ξανά περίοδο!!! Τι να πω γι’ αυτό, ότι ήταν το μεγαλύτερο και ακριβότερο δώρο που μου δόθηκε. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ και το χρωστώ στο γιατρό μου, αλλά κυρίως φίλο μου κύριο Τίγκα. Εγώ φυσικά τον αποκαλώ μάγο μου, γιατί είναι ΠΡΩΤΗ φορά μετά από τόσα χρόνια που με έκανε να νιώθω ξανά γυναίκα, γιατί επανήλθε η χαμένη μου λίμπιντο!! Εξαφανίστηκαν οι πονοκέφαλοι, εξαφανίστηκε η καθημερινή πρωινή θλίψη και μελαγχολία, όπου μόλις ξυπνούσα έλεγα Θεέ μου, γιατί να ζω; Έχω πλέον αφήσει πίσω αυτό το ερώτημα, διότι πλέον έχω ευεξία και νιώθω χαρά που ζω ξανά. Τα αποτελέσματα της θεραπείας μου στην εξωτερική εμφάνιση δε μπορώ να τα περιγράψω!! Δεν είμαι πλέον η γυναίκα που μπήκε πρώτη φορά στο ιατρείο του χαμογελαστού μου γιατρού. Αν και άργησα να τον συναντήσω στη ζωή μου, όπως και η ίδια του εξέφρασα: ”το παράπονο μου” όμως, όπως κι ο ίδιος θυμάμαι μου είπε: ” ίσως έτσι έπρεπε να γίνει, δηλαδή να κάνεις μία παράκαμψη στη ζωή σου, αλλά τώρα βαδίζεις προς τα πίσω…” και ναι έτσι είναι, διότι δε νιώθω αυτή τη στιγμή μόνο ότι είμαι τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη μέσα σε λίγους και μόνο μήνες, αλλά το δείχνω κιόλας, διότι το σώμα μου έχει αποκτήσει  ξανά τη γράμμωση του και τη σφριγηλότητα του κι αρχίζει πλέον να φαίνεται ότι η σωματική μου διάπλαση θα γίνει καλύτερη από αυτήν που ήταν στα 39 μου χρόνια!! Διότι έφυγαν τα λίπη από το εσωτερικό των μηρών, της κοιλιάς, της πλάτης, των εσωτερικών επιφανειών των μπράτσων, το προγούλι, οι σάκοι κάτω από τα μάτια κοντεύουν να εξαφανιστούν, το δέρμα μου έγινε ξανά φωτεινό και χωρίς ξηρότητα, επανήλθαν οι εκκρίσεις μου και κυρίως στον κόλπο(φορώ πλέον καθημερινά σερβιετάκι), επανήλθε το τρίχωμα μου και όλα αυτά τα χρωστώ στο ΜΑΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΙΓΚΑ!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΜΑΓΟ ΜΟΥ!!

Σταυρούλα Α. (Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας-Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Είναι μία ευχάριστη εμπειρία και πώς να μην είναι όταν σου δίνουν την ευκαρία με έναν μη επώδυνο τρόπο να αποκτήσεις ξανά τον παλιό καλό ευατό σου. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και απαραίτητα, για να συνεχίσει ένας άνθρωπος την κανονικότητα του από εκεί που την είχε σταματήσει. Αυτό που αποκόμισα από αυτήν τη διαδικασία είναι ότι οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι από μία περίπλοκη λειτουργικότητα που χρήζει διόρθωσης σε μια συγκεκριμένη φάση της ζωής του ανθρώπου. Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Τίγκα και την ομάδα του για τη βοήθεια του.

Ειρήνη Χ.(Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας-Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Απόλυτα ικανοποιημένη από την προσέγγιση και τον τρόπο λειτουργίας εκτιμώ το γεγονός ότι όταν κάτι δεν λειτουργεί με αγωγή μου προτείνονται εναλλακτικές. Κι έτσι σταδιακά προχωράω προς τον στόχο της απώλειας βάρους.

Μαρία Μ. (Δεκέμβριος 2019)

Παχυσαρκία

Λειτουργική Ιατρική

Ευχαριστώ πολύ το γιατρό και τους συνεργάτες του για την ιατρική βοήθεια και την όμορφη αντιμετώπιση στις συναντήσεις παρακολούθησης μου στο ηλικιακό μεταβατικό στάδιο της ζωής μου προς την εμμηνόπαυση.

Σταματία Τ.(Νοέμβριος 2019)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Ή καλύτερα, αισθάνομαι σαν 30 ετών. Αδυνάτισα, κοιμάμαι καλά και είμαι ήρεμη και ευδιάθετη.

Χριστίνα Λ.(Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Πάντα χαμογελαστοί όλοι, θετικοί, δοτικοί. Πρωτόγνωρη εμπειρία με πολύ καλά(ανέλπιστα) αποτελέσματα. Με μία μήτρα(1 ινομύωμα) και κύστεις και στις δύο ωοθήκες, καθώς επίσης και ενδομητρίωση, δεν ήμουν κι η καλύτερη περίπτωση. Θεραπεύτηκε το ενδομήτριο, μειώθηκαν οι κύστεις και τα ινομυώματα. Ελπίζω να εξαφανιστούν. Η πολύ καλή ιατρική αντιμετώπιση από τον κύριο Τίγκα και την ομάδα του ελπίζω να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δήμητρα Β.(Νοέμβριος 2019)

Παθήσεις Ωοθηκών- Κύστεις Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση, ειδικά στο θέμα τήρησης του ραντεβού(όχι στησίματα κτλ). Η θεραπεία μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν είναι ιδέα μου ή πραγματικότητα. Όλα αυτά που ζητούσα, δηλαδή ύπνος, ηρεμία, ενέργεια, διάθεση βελτιώθηκαν υπερβολικά γρήγορα. Αναμένω τη συνέχεια.

Παναγιώτης Γ. (Νοέμβριος 2019)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Γενικά, διαπίστωσα μεγάλη καλυτέρευση της κατάστασης της υγείας μου μετά από τρίμηνη θεραπεία. Συγκεκριμένα, ενώ πριν είχα άγχος, ταχυπαλμίες, ευσυγκινησία, ψυχολογικές διακυμάνσεις, έλλειψη συγκέντρωσης, ασταθή ύπνο και γενικά εύκολη κόπωση στην καθημερινή μου ρουτίνα, τώρα που διάγω τον τέταρτο μήνα θεραπείας, παρατηρώ σημαντικές αλλαγές, όπως καθαρότητα και διαύγεια πνεύματος, καλύτερο ύπνο, ψυχολογική σταθερότητα, ευφορία και διάθεση για εργασία. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να επανέλθω στην εργασία μου και να μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της.

Αναστασία Δ. (Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Η όλη διαδικασία από την πρώτη επίσκεψη μέχρι και την επιτυχημένη 6μηνη εμπειρία μου από τον Ιάτωρ ήταν ιδιαίτερα απλή στην εφαρμογή της θεραπείας, σε συνδυασμό με το επαγγελματικό και ταυτόχρονα φιλικό προσωπικό και φυσικά την εξαιρετική Dr. Κοίνη.

Ιωάννης Χ. (Νοέμβριος 2019)

Παχυσαρκία

Λειτουργική Ιατρική

Μέχρι στιγμής αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη και με βελτιωμένη τη διάθεση μου τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Έχω μεγαλύτερη ενέργεια και χαίρομαι που χρησιμοποιώ φυτικά σκευάσματα κι όχι χημικά. Είναι σα να δουλεύει ο οργανισμός μου από μόνος του, απλώς με καλύτερη φυσική ύλη. Ο γιατρός κύριος Τίγκας είναι πολύ ευγενικός και λεπτολόγος, πολύ επεξηγηματικός. Εκπέμπει θετική ενέργεια, δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή. Αισθάνομαι απόλυτη εμπιστοσύνη και χαίρομαι που με βοηθάει ως γιατρός έμπειρος λίως άνθρωπος γλυκός, με ευαισθησία. Ο χώρος πολύ όμορφος, όλες οι μαίες και οι ρεσεψιονίστ, πολύ ευγενικές, με πολύ ενδιαφέρον για τον κάθε ασθενή. Πολύ καλό προσωπικό.

Σταυρούλα Γ.(Νοέμβριος 2019)

Υπογονιμότητα

Λειτουργική Γυναικλογία

Η εξυπηρέτηση και η οργάνωση είναι εξαιρετική. Συνιστώ το πολυιατρείο Ιάτωρ για οποιεσδήποτε εξετάσεις και ιατρικές συναντήσεις. Οι βιομιμητικές ορμόνες με βοήθησαν σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο. Έφτιαξε η διάθεση μου, μειώθηκε το άγχος μου και η κόπωση που είχα. Βρίσκομαι ακόμα στην αρχή της θεραπείας και είμαι σίγουρη ότι θα νιώθω όλο και καλύτερα.

Έλλη Π.(Νοέμβριος 2019)

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Θεωρώ πως η προσέγγιση όλων των γιατρών συνέβαλε στην πλήρη κατανόηση των διαφόρων συμπτωμάτων και στην επιτυχή αντιμετώπιση της νόσου μου. Επίσης, σημαντική ήταν και η θετική και ελπιδοφόρα διάθεση, που βοήθησε στην αντιμετώπιση των ψυχικών μου δυσκολιών.

Αλεξάνδρα Π. (Νοέμβριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Έχω διαγνωσθεί με πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια και στην ηλικία των 40 άρχισαν τα έντονα συμπτώματα της κλιμακτηρίου. Επισκέφθηκα τη μονάδα Ιάτωρ και ξεκίνησα θεραπεία με βιομιμητικές ορμόνες. Αμέσως, βελτιώθηκαν τα συμπτώματα που αντιμετώπιζα ( εξάψεις, ξηρότητα δέρματος, ματιών, κόλπου) και πλέον 14 μήνες μετά η βελτίωση είναι δραματική και πλέον φαίνεται και στις αιματολογικές μου εξετάσεις, που είναι πολύ βελτιωμένες.

Ευγενία Μ.(Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Περιόδου

Λειτουργική Γυναικολογία

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση και την ευγένεια του προσωπικού στην ιατρική σας μονάδα. Σχετικά με τη θεραπεία μου, έχω δει μεγάλη βελτίωση στο σώμα μου και την ψυχολογία μου. Σας δίνω συγχαρητήρια για το έργο σας αυτό.

Χριστίνα Λ. (Οκτώβριος 2019)

Υπογονιμότητα

Λειτουργική Γυναικολογία

Πριν ξεκινήσω τη θεραπεία με τον κύριο Τίγκα είχα σοβαρά προβλήματα υγείας. Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι από τα 29 μου χρόνια νόσησα με το HPV. Και από εκείνο το διάστημα και μετά μέχρι τα 35 μου χρόνια, δεν είχα καλή σεξουαλική ζωή. Πονούσα, άνοιγε το δέρμα του κόλπου και είχα συνεχώς φλεγμονές. Δεν είχα καλή ποιότητα ύπνου, είχα μεταπτώσεις στην ψυχολογία μου και το ανοσοποιητικό μου ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, με αποτέλεσμα να κολλάω συνεχώς ιώσεις και να μη μπορώ να ελέγξω το HPV, που με ταλαιπωρούσε. Ο κύριος Τίγκας είναι γλυκύτατος άνθρωπος και πολύ εξαίρετος γιατρός, γιατί εντόπισε όλα τα προβλήματα που είχα και που κανένας γυναικολόγος, παρόλη την παρακολούθηση που έκανα δεν έβρισκαν τι έχω. Σας ευχαριστώ!

Θάλεια Π.(Νοέμβριος 2019)

Λοιμώξεις/ HPV

Λειτουργική Ιατρική

Στο 2ο μήνα θεραπείας έχω παρατηρήσει βελτίωση στην αντοχή(ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα). Υπάρχουν μέρες που έχω απίστευτη ενέργεια από το πρωί έως το βράδυ μιας κι έχω αναλάβει κι επιπλέον καθήκοντα. Ωστόσο, έχω πολλά σκαμπανεβάσματα ιδιαίτερα σε συνάρτηση με ψυχολογία και στρες. Βελτίωση στη μνήμη και στη συγκέντρωση, δύναμη στους μύες.

Ανδριανή Π. (Νοέμβριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Η εμπειρία μου είναι εξαιρετική. Ξεκίνησα πριν από έξι μήνες και ήδη έχω δει εκπληκτικά αποτελέσματα. Δεν έχω εξάψεις, έχω περισσότερη όρεξη για ζωή και για έρωτα. Δεν έχω πονοκεφάλους και γενικά νιώθω πολύ πολύ καλύτερα και συνεχίζω.

Ευαγγελία Κ.(Νοέμβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Η θεραπεία με έχει βοηθήσει πολύ, η ψυχολογία και η διάθεση μου πολύ καλή, έχασα 12 κιλά και αισθάνομαι πολύ πιο δυνατή, έφυγε η αδυναμία που αισθανόμουν πριν. Γενικά, με βοήθησε στη διάθεση και ηρεμία στη δύσκολη δουλειά μου.

Μαρία Σ. (Νοέμβριος 2019)

Απώλεια Βάρους

Λειτουργική Ιατρική

Πριν από δύο χρόνια, σε όποιον γιατρό έλεγα ότι σταμάτησε η περίοδος και έχω μπει στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, η απάντηση ήταν ” είσαι μικρή”. Ύστερα από αρκετό χρόνο, προσπαθώντας μπροστά από μία οθόνη να βρω διάφορα άρθρα για την εμμηνόπαυση, βρήκα την ιστοσελίδα σας. Η καλύτερη απόφαση μου ήταν η επίσκεψη μου στον ΙΑΤΩΡ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι επιτέλους θα λυθούν όλα τα προβλήματα μου. Ο κύριος Τίγκας είναι εξαίρετος, μου εξηγεί κάθε φορά με σαφήνεια την κατάσταση της υγείας μου και είναι αναλυτικότατος όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να λαμβάνω τη φαρμακευτική αγωγή για τη βελτίωση της υγείας μου. Όσο για το προσωπικό, είναι εξυπηρετικό και ευγενικό.

Ελπίδα Ν.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία
 • Είδα βελτίωση στην ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όχι αίσθημα κόπωσης.
 • Βελτίωση επίσης στον ύπνο. Υπέφερα από αϋπνίες
 • Δεν έχω πόνους κατά τη διάρκεια και πριν από την περίοδο
 • Βελτίωση στις στομαχικές διαταραχές. μπορώ πλέον να τρώω από όλες τις κατηγορίες τροφίμων
 • Ξεκίνησα αθλητική δραστηριότητα (κολύμπι. Είχα προσπαθήσει στο παρελθόν χωρίς να τα καταφέρω Άλλαξε η ζωή μας και η δική μου και του συζύγου μου ο οποίος ακολουθεί επίσης θεραπεία στην Ιατρική Μονάδα Ιάτωρ.

Κυριακή Μ. (Μάρτιος 2020)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναιλογία

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, νιώθοντας ότι η γνώση πραγματικά υπάρχει. Γίνεται με τον καιρό σωστή αγωγή, κατά την άποψη μου. Ευχαριστώ.

Παύλος Τ. (Νοέμβριος 2019)

Προληπτική Εξέταση

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση και είδα άμεσα αποτελέσματα στο κομμάτι το γυναικολογικό. Υπάρχει μεθοδικότητα και επιστημονικότητα που κάνουν τον ασθενή να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά.

Ναταλία Γ. (Οκτώβριος 2019)

Πολυκυστικές Ωοθήκες

Λειτουργική Γυναικολογία

Η εμπειρία μου προς το παρόν είναι θετική και ελπίζω μέχρι μέχρι το τέλος της θεραπείας να έχω την ίδια άποψη, έχοντας θεραπευτεί από τη νόσο και με μία καλύτερη ποιότητα ζωής που ελπίζω να μου την προσφέρετε.

Ιωάννης Μ. (Οκτώβριος 2019)

Ελκώδης Κολίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Σταδιακά, αλλά σταθερά η διάθεση μου άλλαξε, έγινα πιο ήρεμος άνθρωπος και πιο χαρούμενος. Η ενέργεια μου αυξήθηκε, ιδιαίτερα προς το τέλος της ημέρας, που αισθανόμουν ότι ήθελα να είμαι συνεχώς στο κρεβάτι. Η μνήμη μου επανήλθε, είμαι σε θέση να θυμηθώ γεγονότα, να ανακαλέσω ημερομηνίες και ονόματα που είχα μεγάλη δυσκολία να το κάνω. Ο ύπνος είναι συνεχής και ήρεμος. Η διάθεση μου πριν την περίοδο είναι σχετικά σταθερή. Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη θεραπεία και νιώθω ανανεωμένη.

Μαρία Ο.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά της κυρίας Κοίνη και της διατροφολόγου. Μετά από σχεδόν ένα εξάμηνο έχω δει τεράστια διαφορά στη ζωτικότητα, στον ύπνο μου, τη δουλειά μου και γενικά στην καθημερινότητα μου. Επιπλέον, ακολουθώντας το πρόγραμμα της διατροφής, που ενδείκνυται για την περίπτωση μου και σε συνδυασμό με τα συμπληρώματα, που μου χορήγησε η κυρία Κοίνη, έχω χάσει μέσα σε διάστημα 6,5 μηνών 11 κιλά.

Ασπασία Δ. (Οκτώβριος 2019)

Υποθυρεοειδισμός - Κατάθλιψη - Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Αποκόμισα γνώσεις που σημασία θα έχει να γίνουν και εμφανείς πράξεις στον οργανισμό μου. Υπάρχει όλη η καλή διάθεση και αναμένω.

Άννα Θ.(Οκτώβριος 2019)

Αποκατάσταση Εμμήνου Ρύσεως

Λειτουργική Γυναικολογία

Νιώθω βελτίωση μνήμης και εφίδρωσης, βελτίωση λίμπιντο και καλυτέρευση του ύπνου.

Γεωργία Γ. (Οκτώβριος 2019)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Έχω δει βελτίωση στη καθημερινή μου λειτουργικότητα και ενέργεια καθώς και βελτίωση του ύπνου. Θεωρώ πολύ σημαντική για τη βελτίωση της υγείας αλλά και της ποιότητας της ζωής μου την παρακολούθηση από γιατρούς που πιστεύουν τα συμπτώματα που αναφέρω και τα λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν.

Αλεξάνδρα Π. (Φεβρουάριος 2020)

Διαταραχές περιόδου

Λειτουργική γυναικολογία

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το χώρο, το προσωπικό και τον υπέροχο γιατρό κύριο Τίγκα.

Ευαγγελία Π.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έχω πολύ θετική εμπειρία από τον κύριο Τίγκα. Η θεραπεία που ακολουθώ με τις βιομιμητικές ορμόνες με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην αντιμετώπιση της εμμηνόπαυσης και της οστεοπόρωσης. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη συμπτωματολογία. Η διάθεση μου είναι πολύ καλή. Ο ύπνος έχει φτάσει τις 6-8 ώρες από τις 4-6. Επίσης, η σεξουαλική μου ζωή βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα απ’ ότι πριν.

Ελένη Φ.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Οστεοπόρωση

Λειτουργική Γυναικολογία

Ξεκίνησα τη θεραπεία για προληπτικούς λόγους, λόγω της ηλικίας μου. Μέχρι τώρα έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει βελτίωση σε αρκετά μικροπροβλήματα, που είχα στο παρελθόν, όπως νυκτερινές κράμπες, ποιότητα και ποσότητα νυκτερινού ύπνου, γαστρεντερικό σύστημα, μνήμη κ.λ.π.

Θεόδωρος Π. (Οκτώβριος 2019)

Προληπτική Εξέταση

Λειτουργική Ιατρική

Πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Καθαρό μυαλό. Στηρίζω θέματα στη δουλειά μου και να μπορώ να πείθω. Έχω αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενη. Η κατάθλιψη, που γνώριζα, έχει σχεδόν φύγει. Αυξημένη λίμπιντος. Έχουν περάσει οι πόνοι από το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, που με ταλαιπωρεί χρόνια. Τα πάντα είναι πολύ καλύτερα από πριν. Συνεχίζουμε παρέα με τον υπέρχο κύριο Τίγκα για τα τέλεια αποτελέσματα. Τον ευχαριστώ και τον εμπιστεύομαι απόλυτα.

Εύα Κ.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Νιώθω πολύ πιο δυνατή, κάποιες φορές νιώθω μεγάλη ευεξία, δύναμη, αλλά ακόμα δεν έχω σταθεροποιηθεί. Έχω αρχίσει να έχω ξανά διάθεση και όρεξη για τη ζωή, έχω βελτιωθεί ήδη σημαντικά, αλλά έχω ακόμα μεταπτώσεις. Επίσης, έχω ξεπρηστεί και νιώθω πολύ καλύτερα στα ρούχα μου. Να σημειώσω δε, ότι δεν ασπρίζουν τα μαλλιά μου τόσο γρήγορα κι έχει μειωθεί η τριχόπτωση.

Ανδριανή Π. (Οκτώβριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Το προσωπικό της κλινικής είναι πάντα ευγενικό και πρόθυμο να εξυπηρετήσει. Και ο γιατρός και η βοηθός του είναι πολύ καλοί και σωστοί σε αυτό που κάνουν. Τα οφέλη της θεραπείας, που ακολουθώ με τον dr. Τίγκα είναι τα εξής: 1) Μειώθηκαν αισθητά οι πόνοι, τα πρηξίματα και η διάρκεια της περιόδου μου. 2) Πλέον κοιμάμαι 6-7 ώρες το βράδυ και ξυπνάω ξεκούραστη, χωρίς να νιώθω βάρος ή πρηξίματα στα μάτια.

Χριστίνα Κ.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Διαταραχές Περιόδου

Λειτουργική Γυναικολογία

Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το γιατρό, το προσωπικό και κυρίως από τη θεραπεία, που ακολουθώ. Συνέπεια στα ραντεβού από τη μονάδα.

Ειρήνη Ξ.(Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας

Λειτουργική Γυναικολογία

Τους τελευταίους μήνες νιώθω ότι έχω ξαναβρεί τον παλιό μου εαυτό. Έχω ενέργεια, διαύγεια πνεύματος. Ακόμη και καταστάσεις stress, μπορώ να τις αντιμετωπίζω χωρίς κρίσεις πανικού. Ο ύπνος μου έχει επανέλθει, είναι βαθύς και με ξεκουράζει, οπότε το πρωί ξυπνάω εύκολα και νιώθω ότι έχω ξεκουραστεί με διάθεση για δουλειά και δραστηριότητες.

Αλεξάνδρα Τ. (Οκτώβριος 2019)

Προληπτική Εξέταση

Λειτουργική Ιατρική

Από τον πρώτο μήνα της θεραπείας, άρχισαν να περιορίζονται τα συμπτώματα των εξάψεων, που ένιωθα. Επίσης, νιώθω πιο δυνατή, με περισσότερη ενέργεια. Περιμένω στη συνέχεια να εξαλειφθούν και λίγο οι πονοκέφαλοι, που μου έχουν απομείνει. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τίγκα και τους συνεργάτες του για την προσοχή, που μου δίνουν, την ευγένεια τους και την όρεξη και μου εξηγούν και μου λύνουν κάθε απορία μου.

Ελένη B. (Οκτώβριος 2019)

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Απόλυτα ευχαριστημένη από όλη τη διαδικασία και θεαματική βελτίωση από τον πρώτο μήνα θεραπείας. Άψογος επιστήμονας ο κύριος Τίγκας και εξαιρετικό όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες του. Η βελτίωση αφορά όλα τα προβλήματα, για τα οποία ήρθα. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντίνα Μ. (Οκτώβριος 2019)

Διαταραχές Ορμονικής Ισορροπίας - Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση κι έχω αρκετά θετικά οφέλη από τη θεραπεία μου.

Δημήτριος Π. (Οκτώβριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Υποχώρησαν όλα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Η ευσυγκινησία, τα νεύρα, η αυπνία και η κόπωση. Βελτιώθηκε η διάθεση μου, γενικότερα η υγεία μου. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Τίγκα, που με φρόντισε.

Μαρία Χ. (Οκτώβριος 2019)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ιάτωρ, αφού ξεκίνησα τη θεραπεία, στο δεύτερο μήνα βλέπω ήδη μια βελτίωση.

Ζήσος Ζ. (Οκτώβριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Ανέκαθεν είχα δερματολογικά προβλήματα και προβλήματα βάρους, όμως από τότε που ξεκίνησα τη θεραπεία που μου πρότεινε η κ. Κοΐνη έχω παρατηρήσει αισθητή βελτίωση στα προβλήματα μου.

Λάμπρος Χ. (Αύγουστος 2019)

Ψωρίαση

Λειτουργική Ιατρική

Η εμπειρία μου στο Ιατρείο σας, υπήρξε αποφασιστική στην εξέλιξη της βασανιστικής όσο και χρόνιας ασθένειάς μου. Ύστερα από αρκετά χρόνια ψυχοφθόρας και επιζήμιας για την υγεία μου περιπλάνησης στα Ιατρεία της “Συμβατικής Ιατρικής” συνάντησα στο Ιατρείο σας εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων.Η κ.Ν.Κοϊνη, σε συνεργασία με το υψηλής εξειδίκευσης, συνεργάσιμο επιστημονικό προσωπικό, εισάγει από ερευνητικά και θεραπευτικά κέντρα προηγμένων χωρών τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης πολύπλοκων ασθενειών, εστιάζοντας στην αιτία. Στην περίπτωσή μου – Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης – η σύζευξη των γνωστικών αντικειμένων της Μοριακής Βιολογίας και της σύγχρονης Ιατρικής αποτέλεσε την αιτία για την επίτευξη του πολύ καλού αποτελέσματος. Σοβαρές μεταβολικές παρενέργειες του συνδρόμου( υψηλή χοληστερόλη,σάκχαρο κ.α.) εξαλείφθηκαν πλήρως χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Υπάρχει σαφής βελτίωση στο πρόβλημα της εγκεφαλικής λειτουργίας. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπό την καθοδήγησή σας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το προσωπικό της γραμματειακής υποστήριξης για το χαμόγελο και την ευγένειά του.

 Ανδρέας.Μ. (Φεβρουάριος 2019)

Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης

Λειτουργική Ιατρική

Είχα πολλά χρόνια πρόβλημα με τον κύκλο μου, λόγω πολυκυστικών ωοθηκών, και ήθελα μία διαφορετική προσέγγιση πέρα από τα κλασικά Αντισυλληπτικά που μου δίνανε. Δεν ήμουν ευχαριστημένη και για το αποτέλεσμα και για τις παρενέργειες. Έτσι επισκέφθηκα το ιατρείο του κ.Τίγκα, και πραγματικά μέσα από το σύστημα της Λειτουργικής Γυναικολογίας πήρα μία διαφορετική αντιμετώπιση. Και θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα γιατί εκτός από διαφορετική ήταν και ουσιαστική.

Εβελίνα Ν. (Ιούλιος 2018)

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Η κόρη μου είναι στην εφηβεία. Εδώ και έναν χρόνο εμφάνισε έντονη ακμή και σταμάτησε να βγαίνει, να κάνει παρέες και να θέλει να πάει σχολείο. Έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, επισκεφθήκαμε το Ιατρείο της κ. Κοΐνη και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες της. Εδώ και 3 μήνες εξαφανίστηκαν τα σπυράκια και ο πόνος από το εγκλωβισμένο πύον στην πλάτη.

Σοφία Κ. (Ιούλιος 2018)

Ακμή

Η συνάδελφος κα Κοΐνη και η ομάδα της είναι άρτια επιστημονικώς εκπαιδευμένοι. Τα προβλήματα υγείας μου βελτιώθηκαν, εως και εξαφανίστηκαν από τον 1ο μήνα της αγωγής μου. Η κατακράτηση δεν υπάρχει πια. Νιώθω αρκετά καλύτερα. Το προεμμηνορυσιακό σύνδρομο δεν με επισκέφθηκε τον προηγούμενο μήνα. Το αίσθημα κόπωσης είναι ελάχιστο και η ικανότητα απομνημόνευσης έχει βελτιωθεί.

Γρηγορία Ζ. (Ιούλιος 2018)

Μοριακή Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

Μετά από θεραπεία εξαμήνου είδα αρκετά οφέλη στην πάθηση μου. Πάσχω από ρευματοειδή αρθρίτιδα από το 1997. Οι δείκτες έχουν βελτιωθεί. Επίσης οι πόνοι έχουν βελτιωθεί.

Φανή Α. (Αύγουστος 2018)

Ρευματοειδής Αρθίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Εχω δει εντυπωσιακά αποτελέσματα με την εφαρμογή της ορμονολογικής θεραπείας. Έχουν εκλείψει τα συμπτώματα εξάψεων και πονοκεφάλων και γενικά έχω επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο ψυχολογικής και φυσικής κατάστασης σε ένα μόνο μήνα θεραπείας.

Καλλιόπη Μ. (Μάρτιος 2019)

Περιεμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Έχω ξεκινήσει τη λειτουργική θεραπεία εδώ και 4 μήνες και ήδη βλέπω τεράστιες αλλαγές πάνω μου. Τα σπυράκια στην πλάτη και στα μάγουλα έχουν υποχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σταμάτησα να τρέχω συνέχεια στο φαρμακείο να παίρνω φάρμακα και να πηγαίνω κάθε βδομάδα στο ιατρείο για θεραπεία. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω ότι θα ξεχάσω ότι είχα κάποτε ακμη.

Κώστας Κ. (Νοέμβριος 2019)

Ακμή

Τον περασμένο Μάιο, ήρθα πρώτη φορά, για απώλεια βάρους. Είμαι σε περίοδο εμμηνόπαυσης με όλες τις πιθανές συνέπειες αυτού του γεγονότος στον οργανισμό μου. Η θεραπεία με βιταμίνες που μου δώθηκε μετά απο τις εξετάσεις που έκανα με βοήθησε πάρα πολύ να αντιμετωπίσω όλα τα συμπτώματα, και κυριολεκτώ σε αυτό της εμμηνόπαυσης. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από τη συμπεριφορά της Κυρίας Κοΐνη, και φυσικά απο τη διατροφολόγο Κυρία Μεγαρίτη, που είναι πάντα πρόθυμη να με βοηθήσει, κάθε φορά που έχω κάτι να αναφέρω για τη διατροφή μου.

Α.Κ. (Νοέμβριος 2018)

Μοριακή Διατροφή

Λειτουργική Ιατρική

I was diagnosed with early onset menopause (since I was 33 ) and now after so many failed trials with other doctors, he managed to have my menstrual circle again. I am thankful to him.

Amber D. (January 2019)

Εμμηνόπαυση

Λειτουργική Γυναικολογία

Είμαι 32 χρονών και ξαναγέμισα σπυράκια, ενώ υποτίθεται ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα από μια θεραπεία με χάπια που έκανα στην εφηβεία. Σταδιακά, άρχισα να εμφανίζω ακμή στο πρόσωπο μετά τα 30 μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Έπειτα από πολλούς γιατρούς και εξετάσεις, δοκίμασα τις αιτιολογικές θεραπείες. Η ακμή εξαφανίστηκε και νιώθω πολύ καλύτερα με το σώμα μου, γιατί έχασα και κιλά!!! Σας ευχαριστώ πολύ!

Μάριος Στ. (Μάρτιος 2019)

Ακμή

Παρόλο που η εμπειρία μου δεν είναι χρονικά ακόμα μεγάλη Σε αυτούς τους δύο μήνες που την κάνω έχω δει ήδη μεγάλη αλλαγή στον οργανισμό μου. Δεν έχω πλέον τα άσχημα συμπτώματα που είχα πριν ξεκινήσω αντιθέτως έχω αρχίσει να έχω κανονική περίοδο και κυρίως ωορρηξία που δεν είχα μέχρι τώρα. Είμαι αισιόδοξη πως στην πορεία θα ρυθμιστούν όλα στον οργανισμό μου.

Ευαγγελία Π. (Μάρτιος 2019)

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών

Λειτουργική Γυναικολογία

Είχα τρομερό πρόβλημα με οστικούς πόνους στις αρθρώσεις των χεριών μου λόγω οστεοπόρωσης. Επισκεπτόμουν διάφορους ρευματολόγους ακόμη και ομοιοπαθητικούς με πολλές αγωγές και χάπια και δεν πήγαινα καθόλου καλά, αντίθετα ένιωθα τους πόνους να γίνονται πιο έντονοι. Διάβασα στο διαδίκτυο σχετικά με τις Βιομιμητικές ορμόνες και έτσι αποφάσισα να επισκεφτώ τον κ. Τίγκα. Μου συνέστησε ορμονολογικό έλεγχο και μετά από θεραπεία με Βιομιμητικές ορμόνες λύθηκε το πρόβλημα μου για πάντα. Δεν αισθάνομαι κανέναν πόνο και νιώθω έτοιμη να αρχίσω ξανά τις φυσικές μου δραστηριότητες. Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι από καρδιάς να είναι καλά.

Παναγιώτα Π. (Φεβρουάριος 2019)

Οστεοπόρωση

Λειτουργική Γυναικολογία

Μετά από 3 χρόνια εξετάσεων και αλλαγής γιατρών απελπίστηκα. Πολλές κρέμες, θεραπείες και λεφτά χαμένα. Τελικά, αποδείχτηκε ότι το θέμα ήταν Ορμονικό κι ας ήμουν 40 χρονών. Δοκίμασα τη Λειτουργική Θεραπεία χωρίς να ξανά εμφανιστούν σπυριά και κοκκινίλες τα τελευταία 2 χρόνια!

Χριστίνα Π. (Φεβρουάριος 2019)

Ακμή

Είμαι τέλεια, πάρα πολύ καλά! Όλα τα συμπτώματα έχουν φύγει! H Libido έχει ξεφύγει λες και είμαι 20 ετών!

Ντορότα Γ. (Φεβρουάριος 2019)

Μετά από μια μη αποτελεσματική θεραπεία με αντισυλληπτικά χάπια και μια εμπειρία από έναν γιατρό που όπως αποδείχτηκε ούτε ο ίδιος ήξερε τους λόγους που μου χορηγούσε τα εν λόγω σκευάσματα, ήρθα στον κ. Τίγκα. Η φροντίδα και η υποστήριξη που μου έδωσε απλόχερα, η υπομονή και η σαφήνεια με την οποία μου εξηγεί κάθε φορά την κατάσταση της υγείας μου και τους λόγους για τους οποίους λαμβάνω κάθε σκεύασμα εμπνέουν αισθήματα σεβασμού και απόλυτης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του. Τέλος, η βελτίωση της υγείας μου μέσα σε λίγους μήνες επισφραγίζει το θαυμασμό μου για την επιστημοσύνη και την ανθρωπιά που διακρίνει τον γιατρό.

Κατερίνα Γ. (Φεβρουάριος 2019)

Διαταραχές Εμμήνου Ρύσεως

Λειτουργική Γυναικολογία

Ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα της Θεραπείας που έλαβα και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή που είχα παραιτηθεί από κάθε ελπίδα για αλλαγή, αφού δεν το είχα πετύχει παρά την προσπάθεια 10 χρόνων. Αντιμετώπισα ένα πολύ φιλικό και οικείο περιβάλλον που επίσης βοήθησε πολύ.Σας ευχαριστώ.

Ελένη Σ.  (Ιανουάριος 2019)

Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Καθαρή και λεπτομερή επεξήγηση των διαδικασιών. Φιλόξενο περιβάλλον. Είμαστε μόνο στην αρχή της θεραπείας για ακμή αλλά, τα πρώτα σημάδια βελτίωσης είναι ορατά.

Πατρίσια Φ. (Ιανουάριος 2019)

Ακμή

Βελτιώθηκε η μυική μου αδυναμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω σχεδόν καλά αλλά, πλέον έχω δύναμη.Δεν αντιμετωπίζω θέμα με τις ζαλάδες.Παλιά έκανα διακοπτόμενο ύπνο, πλέον κοιμάμαι μια χαρά. Η λίμπιντο επανήλθε στα φυσιολογικά μου

Muhammad.Z. (Ιανουάριος 2019)

Ελκώδης Κoλίτιδα

Λειτουργική Ιατρική

Έπαιρνα χημικές ορμόνες που ως γνωστών δημιουργούν τις σχετικές παρενέργειες. Τις σταμάτησα αμέσως όταν ανέφερα στο ιστορικό μου στου κ. Τίγκα. Πήρα βιομιμητικές ορμόνες και πλήρη θεραπεία για ενάμιση χρόνο περίπου. Τώρα νοιώθω εξαιρετικά, παίρνω την αγωγή μου χωρίς ενοχές για παρενέργειες. Η λίμπιντο άριστη, χαίρομαι τη ζωή, νοιώθω υγιής γεμάτη δύναμη και ενέργεια σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε την Ιατρική μονάδα κ. Τιγκα εάν έχετε μπει στην κλιμακτήριο και αντιμετοπίζεται σχετικά με την εμμηνόπαυση θέματα.

Κλιμακτήριος

Λειτουργική Γυναικολογία