Δερμοαπόξεση

Δερμοαπόξεση

Αντιστροφή της γήρανσης των κυττάρων με Δερμοαπόξεση

  • Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων
  • Καταπολέμηση της φωτογήρανσης
  • Λείανση, ενυδάτωση και αναζωογόνηση της “θαμπής” επιδερμίδας
  • Απολέπιση και ανάπλαση της επιδερμίδας
  • Εξάλειψη των ουλών ακμής και των στιγμάτων
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα
  • Με την ασφάλεια του Ιατρείου

 

Τι είναι η Δερμοαπόξεση

Η Δερμοαπόξεση απομακρύνει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με μηχανικά μέσα, εν αντιθέσει με το peeling, όπου γίνεται χρήση χημικών προϊόντων.

Η Δερμοαπόξεση προσώπου συντελεί στην ανανέωση της επιδερμίδας και βοηθάει το δέρμα να δείχνει σταδιακά πιο καθαρό και λείο. Καταπολεμεί τα σημάδια του χρόνου και της φωτογήρανσης, καθώς μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Μπορείτε, με αυτόν τον τρόπο, να αποκτήσετε ένα δέρμα λαμπερό, φρέσκο και ενυδατωμένο.

Το μηχάνημα που χρησιμοποιείται, κατά τη διάρκεια της Δερμοαπόξεσης, είναι μία μεταλλική βούρτσα ή ένας πολύ λεπτός τροχίσκος, τα οποία περιστρέφονται με συγκεκριμένη ταχύτητα και εφαρμόζονται απευθείας στα σημεία του σώματος που υποβάλλονται σε θεραπεία. Ο ιατρός καθορίζει την ταχύτητα της περιστροφής, τη λειαντική ισχύ της βούρτσας ή του τροχίσκου, καθώς και το βαθμό της πίεσης που ασκείται, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείται να επιτευ (να γραφεί «επιτευχθεί»)

Το μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου θεραπείας είναι τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα που παρέχει. Επιπλέον, η διαδικασία της δερμοαπόξεσης είναι αρκετά σύντομη. Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνά τα 20-30 λεπτά. Πρόκειται για μία αρκετά απλή και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού και αναζωογόνησης της θαμπής επιδερμίδας του προσώπου. Αν μάλιστα αισθάνεστε ότι το δέρμα σας είναι αρκετά ταλαιπωρημένο ή παρατηρήσετε πολλά στίγματα ή δυσχρωμίες, ένας βαθύς ιατρικός καθαρισμός μπορεί να προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα.

Δερμοαπόξεση και άτομα στα οποία απευθύνεται

Η Δερμοαπόξεση αποτελεί μία μέθοδο θεραπείας και ανάπλασης του δέρματος που είναι κατάλληλη για όλους. Πρόκειται για μία βασική θεραπεία απολέπισης, η οποία απευθύνεται σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας, και συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι επωφελής, μάλιστα, για τις πιο μεγάλες ηλικίες, διότι εξαλείφει αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου.

Η εφαρμογή της Δερμοαπόξεσης θεωρείται αποτελεσματική για την αντιμετώπιση της φαγεσωρικής ακμής (μαύρα στίγματα) και βοηθάει στη λείανση των βαθιών ουλών ακμής.

Δερμοαπόξεση με Μικροκρυστάλλους

Πρόκειται για ένα βαθύ ιατρικό καθαρισμό του δέρματος του προσώπου, ο οποίος πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση ατμού. Επιτυγχάνεται μονάχα μέσω της χρήσης ειδικών μικροκρυστάλλων. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος και τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά.

Η επιδερμίδα αναζωογονείται και πραγματοποιείται βαθύς ιατρικός καθαρισμός προσώπου. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και επιτυγχάνεται η απολέπιση και η λείανση της υφής του δέρματος.

Μετά τη δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, το δέρμα γίνεται λαμπερό, καταπολεμείται η λιπαρότητα και η γυαλάδα, λειαίνονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές και μειώνονται οι πανάδες. Παράλληλα, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους βοηθάει στη μείωση των ουλών ακμής.

Επέρχεται η σύσφιξη του δέρματος μέσα από τη δημιουργία καινούργιου κολλαγόνου, ενώ γίνεται καλύτερη ροή της λέμφου και μειώνονται τα οιδήματα του προσώπου. Η επιδερμίδα αναζωογονείται, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και επιτυγχάνεται απολέπιση.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα αποκτά μία λαμπερή όψη. Βέβαια, μετά το πέρας της θεραπείας, χρειάζεται εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας και χρήση αντηλιακής προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο υπερμελάχρωσης.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Πρόκειται για μία επιπλέον μέθοδο Δερμοαπόξεσης κατά την οποία χρησιμοποιούνται κεφαλές διαμαντιού. Επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα. Το πρόσωπο καθαρίζει και ανανεώνεται η επιδερμίδα. Τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος απομακρύνονται χωρίς ίχνος τραυματισμού. Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου Δερμοαπόξεσης παρασύρονται ρύποι και σμήγματα και αποκαθίσταται η λάμψη του δέρματος.

Αυτή η θεραπευτική μέθοδος είναι εξαιρετικά επωφελής σε πολύ ευαίσθητα δέρματα, τα οποία μπορεί να ερεθιστούν αρκετά εύκολα, μετά από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.

 

Χρήσιμες συμβουλές πριν από την εφαρμογή

Ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το δέρμα πρέπει να προετοιμάζεται κατάλληλα 2 με 3 εβδομάδες πριν από τη δερμοαπόξεση, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα. Προτείνεται πλήρης καθαρισμός του προσώπου με κρέμες, στις οποίες περιλαμβάνονται οξέα φρούτων. Αρκετές φορές, επίσης, συνιστάται η λήψη αντιβιοτικών, για να προληφθούν μολύνσεις που ενδέχεται να εκδηλωθούν στο εκτεθειμένο χόριο.

Συνδυασμός μεθόδων

Είθισται, μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, να εγκριθεί ο συνδυασμός της Δερμοαπόξεσης με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Συνεπώς, η Δερμοαπόξεση μπορεί να συνδυαστεί με φωτοθεραπεία Led, με μάσκες ενυδάτωσης και ανάπλασης και με Peelings.

Όλα αυτά αποτελούν παραμέτρους που καθορίζονται έπειτα από τη διαμόρφωση ενός εξατομικευμένου Ιατρικού πρωτοκόλλου, το οποίο εκπονείται ανάλογα με την περίπτωση και με γνώμονα τις ανάγκες του ασθενούς. Μόνο κατ΄ αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Η κάθε θεραπευτική προσέγγιση επιδρά με διαφορετικό τρόπο στα σημεία του σώματος κι ο συνδυασμός των μεθόδων ενισχύει τα αποτελέσματα.