Λειτουργική Γυναικολογία

Η Λειτουργική Γυναικολογία βασισμένη σε Αμερικανικά πρότυπα, αναπτύσσει ολοκληρωμένες στρατηγικές με σκοπούς την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, αλλά και τη διατήρηση του ευ ζην των Γυναικών. Εστιάζει στην Ανεύρεση και Κατανόηση, των Θεμελιωδών Κυτταρικών διαδικασιών, των Περιβαλλοντικών επιδράσεων και των Γενετικών Προδιαθέσεων, που επηρεάζουν την Υγεία, αλλά και τη Νόσο.

Παρέχει εξατομικευμένη, ιατρική φροντίδα που εστιάζει στην ανακάλυψη των υποκείμενων παραγόντων που προκαλούν ασθένεια και άβολα συμπτώματα. Φροντίζουμε να κατανοήσουμε τη ρίζα της νόσου και στη συνέχεια να θεραπεύσουμε την αιτία για να αφαιρέσουμε τα συμπτώματα .

Η ομορφιά της ολοκληρωμένης ιατρικής είναι η ικανότητά της να αναλαμβάνει τη Δυτική, συμβατική ιατρική εκπαίδευση με τη σύγχρονη κατανόηση του ανθρώπινου σώματος και των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών και να την ενσωματώνει με τις αρχαίες θεραπευτικές παραδόσεις και τις φυσικές πρακτικές.

Η αύξηση του μέσου όρου ζωής ειδικά στις γυναίκες, τις αφήνει Ορμονικά ακάλυπτες μετά τα 50 τους χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, οι γυναίκες γίνονται έρμαια της παύσης πολλαπλών λειτουργιών του σώματός τους, αφού δεν έχουν πλέον τις Ορμόνες τους.

Η θεραπεία φυσικής, ορμονικής υποκατάστασης αποτελεί τη σύγχρονη μέθοδο εξατομικευμένης θεραπείας αποκατάστασης των Ορμονών, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η παρούσα θεραπεία εξετάζει τις οργανικές λειτουργίες κάθε γυναίκας και παρεμβαίνει σε αυτές με διαφορετικό τρόπο, ανά περίπτωση, σεβόμενη τη μοναδικότητα της φυσιολογίας της. Η εξατομικευμένη αγωγή γίνεται με φυσικές ορμόνες, με σκευάσματα δηλαδή, τα οποία διαθέτουν την ίδια ακριβώς μοριακή δομή με τις Ορμόνες που παράγει ο Οργανισμός μας. Η ρύθμιση της Ορμονικής Ανισορροπίας, λειτουργεί ευεργετικά στο να βρει η γυναίκα το βέλτιστο εαυτό της, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.