Η Ομάδα μας

Το Όραμα της Ιατρικής μονάδας ΙΑΤΩΡ είναι η επιτυχής θεραπευτική αντιμετώπιση Χρόνιων, Μεταβολικών και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, τα οποία αποδεκατίζουν το σύγχρονο γενικό πληθυσμό. Οι συγκεκριμένες κατηγορίες Νοσημάτων παρουσιάζουν, βάσει στατιστικών, μία διαρκώς αυξητική τάση την τελευταία πενταετία. Πρόκειται για Ασθένειες οι οποίες, όπως είναι εμφανές εκ του αποτελέσματος, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν επαρκώς με τη βοήθεια άλλων Ιατρικών προσεγγίσεων που χρησιμοποιούνται έως σήμερα.

Η Ιατρική μονάδα ΙΑΤΩΡ παρέχει υπηρεσίες Υγείας με πλήρη αφοσίωση και αυστηρή προσήλωση στους κανόνες της Ιατρικής δεοντολογίας και ηθικής και πάντοτε με γνώμονα το σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς.

Αποτελούμε τη μοναδική Πιστοποιημένη Ιατρική Μονάδα για τη διαχείριση των Χρόνιων, Αυτοάνοσων και Μεταβολικών Νοσημάτων στην εξειδίκευση της Λειτουργικής Ιατρικής στην Ελλάδα, βασιζόμενοι αυστηρά σε Αμερικανικά πρότυπα.

Η εξατομίκευση της Ιατρικής φροντίδας και μέριμνας για κάθε ασθενή εφαρμόζεται, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια για τον πάσχοντα, χωρίς περιττές ταλαιπωρίες και οικονομικές δαπάνες.

Διαμορφώνουμε και χτίζουμε καθημερινά σε γερά θεμέλια ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου ενισχύονται, διότι  βασίζονται στην πρωταρχική μας επιδίωξη, που δεν είναι άλλη από την άρτια και ποιοτική Ιατρική μέριμνα και φροντίδα.

Ο Οργανισμός θεωρεί ως μεγαλύτερο κεφάλαιο του αυτό του ανθρώπινου δυναμικού. Γι΄ αυτό το λόγο, ανταμείβει την εργασία του ανθρώπινου δυναμικού μέσα από ένα σύνολο παροχών και οικονομικών επιβραβεύσεων που σχετίζονται και καθορίζονται από την απόδοση του.

Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου